Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde kimsenin istemediği şey gerçekleşiyor!

Sen Çal Kapımı dizisinde kimsenin istemediği şey gerçekleşiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, 13 aydır ekranda olmaya devam ediyor… Dizinin şimdiye kadar milyonları etkilemesi hak edilmiş bir başarı. İspanya, İtalya, Arnavutluk, Sırbistan gibi ülkelerde de yayınlanan dizi, büyük ilgi gördü.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisinin başrol uyumu ile geniş bir kitleyi etkileyen dizi, hikayesinin beğenilmesiyle de bugüne kadar devam etme başarısı gösterdi. Nisan ayında ara veren dizi Haziran ayında ikinci sezon ile yeniden ekrana döndü. 10 bölüm sürmesi beklenen ikinci sezon 3 bölüm daha uzatıldı. Dizi daha da uzayabilirdi ama başrol oyuncusu Hande Erçel çok yorulduğu gerekçesi ile devam etmek istemedi.

Sen Çal Kapımı hayranlarının hem heyecanla beklediği hem de hiç olmasını istemediği şey gerçekleşiyor. Dizi için final kararı resmen duyuruldu. Fox TV tarafından yayınlanan 52. bölüm fragmanı final gerçeğini yeniden hatırlattı.

8 Eylül Çarşamba günü yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin 52. bölümü dizinin vedası olacak. Final yaparak hayranlarına veda edecek olan dizi, mutlu bir sonla bitecek.