Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Reytingleri tepetaklak giden Akrep dizisinde beklenmedik gelişme!

Reytingleri tepetaklak giden Akrep dizisinde beklenmedik gelişme!

tarafından ker_def

Akrep dizisinin 18.bölümü dün akşam yayınlandı ve reytingleri çok fena geldi… Dizinin tüm kategorilerde ciddi bir izleyici kaybı yaşadığı reyting sonuçları ile ortada. Ekranda ana akım medya kanalları içindeki tüm diziler düşünüldüğünde Akrep, bu kadar düşük oranlara ve yayından kalabilen tek dizi konumunda. 26 bölüm garantisi ile ekrana geldiği konuşulan dizi; tüm kişilerde günü 36.sırada tamamladı.AB grubunda 61. olabilen dizi, ABC1’de ise 35. sırayı elde edebildi.

STAR TV’nin, 1441 Productions imzalı beğeni ile izlenen dizisi ‘Akrep’, 18’inci bölümüyle ekrana geldi. Polisler eve gelip Hakan’ın öldürüldüğünü, yanında bulunan küpenin ise Perihan adına kayıtlı olduğunu belirterek Perihan’ı gözaltına aldı. Garajındaki arabada bulunan kan lekeleri de Hakan’a ait çıkınca, Şahin dayanamayıp Hakan’la yaşanan her şeyi Perihan’a anlattı. Perihan’ın tüm itirazlarına karşın Şahin, Hakan’ı Ahmet’in öldürdüğünü bilmeden polise gidip cinayeti itiraf etti.

AHMET GÖZÜNÜ PERİHAN’IN GEVHER İLAÇ’TAKİ KONUMUNA DİKTİ

Ahmet, Perihan’ın adının cinayet soruşturmasına karışmasını öne sürüp şirketin itibarının zedelendiğini söyleyerek Perihan’ı yönetim kurulu başkanlığından azlettirmeye uğraştı ve başanlığa aday oldu. Aile üyelerini de tasfiye etmek isteyen Ahmet’in karşısında Duru çıktı. Ahmet tam hayallerine kavuşmak üzereyken polisler şirkete gelip Ahmet’i, Fikret Gürsoy’u öldürme ve Merve’yi kaçırma suçlarından gözaltına aldı.

AHMET’E KARŞI TÜM AİLE BİRLİK OLDU

Ahmet, Ferda’yı tehdit etti ve Ayşem’in kendisine dava açması durumunda polislere Fikret’i onun öldürttüğünü söyleyeceğini belirtti. Ayşem ise telefondan her şeyi duyunca Ferda ve Perihan’ı karşı karşıya getirebilmek için annesini ihbar etti. Karşılıklı hücrelerde gözaltında tutulan Perihan ve Ferda’yı görmeye giderek Ahmet’in yarattığı tehlikeye karşın birlikte hareket etmenin gerekliliğini bildirdi. Ferda polislere Fikret’i Ahmet’in öldürdüğünü söylerken; Merve ve Ayşem’in aleyhinde ifadeleriyle Ahmet iyice köşeye sıkıştı. Aras da Perihan’ın talimatıyla Ahmet’e karşı ifade verdi.Öte yandan Aras, Perihan’a Efe’nin de Ahmet’in adamı olduğunu söylerken Merve de ikilinin konuşmalarına kulak misafiri oldu.

AHMET, EFE’Yİ BABASIYLA TEHDİT ETTİ

Merve, Efe’ye, Fikret’in katilinin Ahmet olup olmadığını sordu. Efe ‘evet’ yanıtını verince Merve, onun da ifade vermesini istedi ancak Ahmet tarafından yakın takibe alınan Efe, hasta babasıyla tehdit edildi. Bunun üzerine karakola gidip Ahmet’in lehine ifade vermek zorunda kaldı.

PERİHAN, İNTİKAMI UĞRUNA AHMET’İ KURTARMAYI PLANLADI

Perihan, avukatına Ahmet’in hapisten kurtulması için yasal bir zemin hazırlamasını söyledi.
Ferda ve Aras’ın durmayacağını düşünen ve artık savaşmaktan yorulan Perihan, Ahmet’in çıkmasını sağlayarak belayı ikisinin üzerine salmayı planladı. Aras’la birlikte yuva kurma hazırlığında olan Duru ise Perihan’ın sözlerine kapı arkasından şahit oldu.

‘Akrep’ heyecan dolu yeni bölümüyle perşembe Star TV’de!