Ana sayfa Dizi Fragmanları Reytingleri toplayan Camdaki Kız’da Nalan’ın bebek acısı!

Reytingleri toplayan Camdaki Kız’da Nalan’ın bebek acısı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız, yeni bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan 33’üncü bölümü tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde ederken, AB ve ABC1 kategorilerinde ise birinci sırayı alarak büyük iş başardı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan bölümü bir kez daha Perşembe akşamına damgasını vurdu.

Dizinin ekrana gelen bu bölümünde; Rafet, Pervin’den gelen hediye ile birlikte geçmişin hatıralarına savruldu. Alp’in anlattıklarını sindiremeyen Nalan, Sedat’la yüzleşti. Alp’ten intikam almaya karar veren Sedat ise Levent ile birlikte Alp’le kavgaya tutuştu. Alp’in adamlarının Nalan ve Sedat yürüyüşteyken karşılarına çıkması ise Nalan’ı çocuğunu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya getirdi. Yaşanan bu gelişmelerin nasıl sonuçlanacağı ise daha şimdiden merak konusu oldu.

Yayınlanan 33. bölümde Nalan bebeğini kaybetmekten korkuyor! Nalan, Sedat’a karşı artık daha sert davranmaktadır. Sedat ise garip bir şekilde Nalan’ı kıskanmaya başlar.

Ancak yaşanan kötü bir durum Nalan’ı büyük bir tehlike ile karşı kaşıya getirir. Nalan bebeğini kaybetmekten çok korkmaktadır. İşte dizinin 33. bölümün final sahnesi. Herkes merak içinde acaba Nalan bebeğini kaybetti mi?

Camdaki Kız, yeni bölümleriyle her Perşembe Kanal D’de…