Ana sayfa Sosyal Medya Bergen’in galasındaki kıyafetiyle dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah kendisini eleştirenleri eleştirdi!

Bergen’in galasındaki kıyafetiyle dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah kendisini eleştirenleri eleştirdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde yer aldığı Bergen filmi nihayet sinemalarda. Uzun süredir beklenen filmin galası birkaç gün önce yapıldı. Galada Farah Zeynep Abdullah’ın giydiği kıyafet çok eleştirildi. Ancak hayranları da “kusura bakma ama beğenmedik” diye yanıt verdi.

80’li yılların ünlü arabesk şarkıcısı Bergen’in hayatını anlatan filmin galası birkaç gün önce yapıldı. Geceye katılan başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah kıyafet seçimiyle eleştiri yağmuruna tutuldu. Abdullah’ın örgülü saçları, yeşil tulumu hayranlarının büyük bir çoğunluğu tarafından hiç beğenilmedi.

Bergen’in galasındaki kıyafetiyle dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah kendisini eleştirenleri eleştirdi! 11

Bunun üzerine Farah Zeynep Abdullah Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla kendisini eleştirenleri eleştirdi. Abdullah paylaşımında “Noldu ya hani herkesin kıyafetine kimse karışamıyodu” diye yazarak tepkisini dile getirdi.

Bergen’in galasındaki kıyafetiyle dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah kendisini eleştirenleri eleştirdi! 12

Ancak hayranlarının da yanıtı gecikmedi. Kimileri çok acımasızca sert yorumlar yaparken bazı hayranları ise “kusura bakma ama beğenmedik” dedi. Bir hayranı yorumunda, “Nasıl desem… Afro örgüsü, euphoria makyajı, gangsta takım elbisesi ve eldiveni kombinde doku uyuşmazlığı vardı . Ünlü olmanın bedeli bu eleştiriliceksin karışmak değil bu ama kimse sana çıkıp bunu giyinemezsin demedi. Kombinin beğenilmedi o zaman sen eleştiri kaldıramıyorsun :))” diye yazdı.

Bergen’in galasındaki kıyafetiyle dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah kendisini eleştirenleri eleştirdi! 13

Bir başka hayranı da tepkisini “Siz halka mâl olmuş ünlü birisiniz. Giydiğiniz kıyafet, yaptığınız makyaj, sergilediğiniz tavır hayranlarınız, özellikle gençler tarafından takip ve taklit ediliyor. Siz o “herkes” değilsiniz maalesef. Bunun da hâlâ farkına varamadıysanız durum üzücü.” sözleriyle dile getirdi.

Bergen’in galasındaki kıyafetiyle dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah kendisini eleştirenleri eleştirdi! 14

Abdullah’ın bir hayranı ise bu kadar güzel bir kadında bu kadar çirkin bir kıyafet görmek istemediklerini söyledi ve şöyle yazdı: “Sen kalk ünlü ol, en son ünlü bir şarkıcının hayatını oyna, o filmin galasında olabilecek en kötü kıyafeti giyinip, saçı başı katlet sonra “hani karışmıyorduk” de. Olmaz be gülüm karışacaz elbet. Bu kadar güzel bir kadında çirkin bir kıyafet görmek istemiyoruz hepsi bu.”

Bergen’in galasındaki kıyafetiyle dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah kendisini eleştirenleri eleştirdi! 15