Ana sayfa Sosyal Medya Reytingleri yerlerde ama Tuzak dizisinin sosyal medyaya yansıyan durumu çok şaşırtıcı!

Reytingleri yerlerde ama Tuzak dizisinin sosyal medyaya yansıyan durumu çok şaşırtıcı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekrana büyük iddia ile gelmeye başlayan ancak hiç tahmin edilmeyen bir şekilde aldığı düşük reytinglerle hem kanalı hem de izleyicisini çok şaşırtan bir dizi oldu Tuzak! tv8’in üzerine titrediği ve yeni sezonda büyük çıkış yapmasını beklediği Tuzak dizisini, Akın Akınözü hayranları da kurtaramıyor!

Hercai dizisinin ardından Kaderimin Oyunu dizisiyle ekranlara gelen Akın Akınözü, özellikle yabancı hayranlarının çokluğu ile dikkatleri çeken bir isim. Oyuncunun yeniden ekrana döneceği Tuzak dizisiyle ilgili bilgiler ortaya çıkmaya başladığında gelen sosyal medya desteği çok şaşırtıcı olmuştu! Daha dizi yayınlanmaya başlamadan kendi ismi üzerinden yapılan reklamla birlikte Akınözü isminin dizinin reytingine de büyük katkı yapacağı tahminleri yapılıyordu.

Sosyal medya için bu tahminler büyük oranda tutmuş durumda! Destek hem Tuzak hem de Akın Akınözü lehine oldukça yüksek! Dizinin yayınlanmaya başlaması ile birlikte sosyal medyadan aldığı destek giderek büyüdü! Hatta aynı akşam yayınlanan dizilerden daha fazla konuşularak her hafta sosyal medyada ilk sırada yer alıyor!

Reytingleri yerlerde ama Tuzak dizisinin sosyal medyaya yansıyan durumu çok şaşırtıcı! 8

23 Kasım akşamı ekrana gelen 6. bölümü, gün içinde 110 bin 700 iletiye konu oldu! En yakın rakibi Bir Peri Masalı dizisinin 20 bin 600 rakamında kalması da ayrıca dikkat çekici bir farkı ortaya koymakta! Günün en çok izlenen dizisi Kuruluş Osman’ın 12 bin 200 ileti alması ile birlikte Hayat Bugün ve O Kız dizilerini de katlayan ileti çokluğu ile sosyal medya reytingi hayli yüksek Tuzak dizisinin.

Ancak ne yazık ki sosyal medyadaki bu güçlü destek, bir türlü reytinglere yansıyamıyor! Bensu Soral ile Akın Akınözü partnerliği ayrıca beğeni topladı ve diziyi izleyenler için hikaye de oldukça heyecanlı ve sürükleyici. Fakat istenen bir türlü olmuyor!

Reytingleri yerlerde ama Tuzak dizisinin sosyal medyaya yansıyan durumu çok şaşırtıcı! 9

Dizi, kimi zaman Top 10 listesine bile giremiyor! Çarşamba akşamları ekrana gelen Tuzak dizisi, bu hafta 6. bölümde de heyecan yaşatan gelişmelerle yayındaydı. Ancak günün diğer yapımları arasında reytinglerdeki durumu adeta hayal kırıklığı oldu! Hiç bir kategoride ilk 10’a giremeyen dizi, Total’de 21., AB’de 15. ve ABC1’de ise 13. sırada yer alabildi!

Bu tablo ile birlikte tv8’in diziyi ekranda tutmaya devam edip etmeyeceği de ayrıca merak konusu! Fabrika ve Acun Medya ortak yapımı olan dizi için tehlike çanları giderek daha hızlı çalıyor! Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in üstlendiği ve senaristliğini Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ile Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı dizinin giderek daha da kan kaybetmesi hüsran yaşatıyor!

Oyna izleyenlerin müdavimi olduğu, yeni gelişmeler ve heyecanlı hikayesi ile merakla takip edilen bir yapım. Yine de Tuzak dizisi, Çarşamba akşamının dizi yoğunluğunda arada kaynayıp gidiyor ne yazık ki! Bakalım diziyle ilgili yeni ve umut veren gelişmeler yaşanacak mı? Heyecanı arttırıcı ve ilgi çekici gelişmelerle hala Tuzak dizisinin reytingini arttırma umutları sürüyor!