Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’ndan sonra Nilsu Berfin Aktaş, asıl patlamayı Gelsin Hayat Bildiği Gibi ile yaptı!

Kuzey Yıldızı’ndan sonra Nilsu Berfin Aktaş, asıl patlamayı Gelsin Hayat Bildiği Gibi ile yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1998 yılında Ankara’da dünyaya gelen Nilsu Berfin Aktaş, 2019 yılında Kuzey Yıldızı isimli komedi ağırlıklı dizide Gökçe karakteri ile yer aldığında, birçok izleyici ondaki ışığı görmüştü. Kuzey Yıldızı iki sezon devam etti ve Nilsu Berfin Aktaş için hem iyi bir öğrenme fırsatı oldu hem de geniş bir hayran kitlesinin dikkatini çekti.

Bu dizinin ardından birçok teklif alan Nilsu Berfin Aktaş, kısa zamanda üst üste projelerde yer alarak deneyimlerini artırdı. Ölüm Zamanı isimli dijital dizinin ardından Benim Hayatım isimli televizyon projesinde başrol olan oyuncu, ilk büyük şanssızlığını da bu dizi ile yaşadı.

Ardından Nilsu Berfin Aktaş büyük ilgi çeken Kalp Yarası dizisine katıldı ama 5 bölüm sonra final yapılınca bu durum bir talihsizlik olarak kayıtlara geçti.

Nilsu Berfin Aktaş’ı daha da göz önüne çıkartan dizi projesi ise Gelsin Hayat Bildiği Gibi oldu. Show TV’de yaz döneminde başlayan dizi halen devam ediyor. Genç oyuncu da canlandırdığı Gizem karakteri ile yeteneklerini sergileme fırsatı elde etti.

Kuzey Yıldızı'ndan sonra Nilsu Berfin Aktaş, asıl patlamayı Gelsin Hayat Bildiği Gibi ile yaptı! 6

Sette yoğun bir şekilde çalıştıklarını anlatan Aktaş, her şeyin güzel gittiğini belirtti. Oyuncu, “İyi gidiyor, inşallah ileride daha da iyi olacak” dedi.

Farklı bir izleyici kitlesine hitap etmesi nedeniyle Gelsin Hayat Bildiği Gibi projesi güzel sonuçlar ortaya koydu. İyi reytingler ve sosyal medyadaki güçlü etkileşimler oyunculara da çok şeyler sağladı.

Nilsu Berfin Aktaş, daha önce canlandırmadığı farklı bir karakter ile hikayede yer alarak kendisini geliştirirken, sosyal medyada da en çok konuşulan kadın oyunculardan birisi olarak öne çıkmaya devam ediyor.

Farklı bir karakteri canlandırmanın kendisi için heyecan verici olduğun anlatan Nilsu Berfin Aktaş, daha geniş bir bilinirlik elde ettiği Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinden sonra hayatında çok fazla şeyin değişmediğini de sözlerine ekledi.