Ana sayfa Dizi Haberleri Rıza Kocaoğlu, yeniden televizyon dizilerine güçlü bir dönüş yaptı!

Rıza Kocaoğlu, yeniden televizyon dizilerine güçlü bir dönüş yaptı!

tarafından ker_def

1979 yılında dünyaya gelen Rıza Kocaoğlu, Türk dizi sektöründe önemli rollerde yer alan isimlerden birisi olarak biliniyor. Sinema sektöründe de birçok rolde izlediğimiz Rıza Kocaoğlu, 2001 yılından bu yana kariyerini etkili bir oyunculuk performansıyla sürdürüyor.

Birçok önemli projede deneyim kazanan, son yılların en farklı karakterlerine ustalıkla hayat veren Rıza Kocaoğlu, Çukur isimli unutulmaz dizideki Aliço karakteri ile hala hafızalarda bulunuyor.

Zeytin Ağacı isimli dizinin yanı sıra önceki sezon Tuzak isimli dizide de izlediğimiz Rıza Kocaoğlu, bir sezonluk aradan sonra yeniden televizyon ekranına dönüş yaptı.

Yeni dizi ‘İnci Taneleri’ geçtiğimiz hafta Kanal D’de ekrana gelen ilk bölümüyle tüm Türkiye’yi ekran başına kilitledi. Dizinin güçlü kadrosuna kariyerindeki birbirinden başarılı projeler ve performanslarıyla takdir toplayan Rıza Kocaoğlu dahil oldu.

Yılmaz Erdoğan’ın, kendi yazdığı senaryo ile ekranlara farklı bir dönüş yaptığı diziden yayınlanan tüm görüntüler ilgi topluyor. İkinci bölümde sevenlerine sürpriz yapan Rıza Kocaoğlu yeniden dizi setlerine dönüş yapmış oldu. Sosyal medya ortamında oyuncunun hayranları hem şaşkınlıklarını ifade eden birçok yorum paylaştı hem de oyuncunun yeniden dizilere dönüşü sevinç kaynağı oldu.

Yılmaz Erdoğan’ın hayat verdiği ‘Azem’in hayata tutunma hikayesini konu alan dizideki yeni karakterlerin hikayeye nasıl yön vereceği büyük merak konusu.

BKM yapımı dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Güçlü senaryosu, oyunculuk performansları ve atmosferiyle beğeni toplayan ‘İnci Taneleri’ perşembe akşamlarının sevilen yapımlarından birisi haline gelmeyi kısa sürede başardı.