Ana sayfa Sosyal Medya Rolü için saçlarını kesen Ezgi Mola hayranlarını 25 yıl öncesine götürdü!..

Rolü için saçlarını kesen Ezgi Mola hayranlarını 25 yıl öncesine götürdü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT1’in Masumlar Apartmanı dizisiyle iki sezondur hayranlarının karşısına çıkan oyuncu Ezgi Mola dizinin ilk bölümünden itibaren ortaya koyduğu performansıyla büyük beğeni topluyor.

Dizide ‘Safiye’ karakterine hayat veren oyuncu, Masumlar Apartmanı’nın yayınlanan son bölümünde yine övgüye değer bir performans ortaya koydu.

Dizinin 8 Mart’ta yayınlanacak 61. bölümünün tanıtımında ise Ezgi Mola’nın canlandırdığı ‘Safiye’ karakterinin içine düştüğü bunalımdan dolayı saçlarını kestiği görülüyor.

Oyuncunun hayranlarını şaşırtan bu gelişme sonrası, Ezgi Mola’nın saçlarını gerçekten kesip kesmediği merak konusu oldu.

Ezgi Mola’nın sosyal medya paylaşımlarından kendi saçlarını kestiği anlaşılıyor. Kısa saçlarıyla poz veren oyuncu; ‘Şakacıktan yaptım sandıysanız üzülürüm! Şaka sevmem’ yazdığı paylaşımıyla kendi saçlarını kestiğine vurgu yaptı.

Rolü için saçlarını kesen Ezgi Mola hayranlarını 25 yıl öncesine götürdü!.. 8

Senaryoyu okuduktan sonra Ezgi Mola, bu sahne için peruk kullanmayı tercih etmedi. Oyuncu rolün daha gerçekçi olması için kendi saçlarını kesmeyi önerdi. Saçlarını kestiği sahnenin ikinci kez çekilme ihtimali de yoktu ama oyuncu bunu başardı…

Rolü için saçlarını kesen Ezgi Mola hayranlarını 25 yıl öncesine götürdü!.. 9

Yetenekli oyuncunun yeni imajı hayranlarını 25 yıl öncesine götürdü. Ezgi Mola instagramdan 25 yıl önceki bir fotoğrafını paylaştı. Mola, o fotoğrafta da kısacık saçlarıyla dikkat çekiyor.

Masumlar Apartma’nı’nın 8 Mart akşamı yayınlanacak yeni bölümünde izleyici, yeni imajı ile ‘Safiye’ karakterine şaşırmakla kalmayacak güçlü oyunculuk performansıyla da oyuncuya hayran kalacak.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu’nun başrolünde yer aldığı ve son haftalarda düşen reytingleri ile konuşulan ve artık finale adım adım gittiği de hissedilen Masumlar Apartmanı’nda yine izleyicileri çok meraklandıracak olaylar yaşanacak.