Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya’nın yüzünün montajlandığı ayçiçek yağı videosu ortalığı karıştırdı!

Serenay Sarıkaya’nın yüzünün montajlandığı ayçiçek yağı videosu ortalığı karıştırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya mecrası Tik Tok’ta yayınlananan bir Serenay Sarıkaya videosu gündemi yerinden oynattı. Serenay Sarıkaya’nın yüzünün montajlandığı videoyu gerçek sanan hayranları güzel oyuncuya büyük tepki gösterdi.

Tik Tok’ta yayınlanan videoda son birkaç gündür ülkede yaşanan ayçiçek yağı gündemine gönderme yapılıyor. Videoda başında örtü bulunan bir genç kadına Serenay Sarıkaya’nın yüzü monte edilmiş. Ses olarak da ses olarak da Melis Sezen’in 47.Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde söylediği ‘Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an’ sözleri iliştirilmiş.

Tik Tok’ta paylaşılan bu videoyu ciddiye alanlar oldu, kimi kullanıcılar videodaki kişiyi gerçekten Serenay Sarıkaya sandı. Serenay Sarıkaya’nın insanlarla dalga geçtiğini düşünenler eleştiri yaptı ama bunlar bir yanıldamaydı.

Serenay Sarıkaya bu videoyla bir anda Twitter’ın gündemine yerleşti. Halbuki videodaki Serenay Sarıkaya değildi. Video gün boyunca birçok kişi tarafından paylaşıldı.

Uzun süredir setlerden uzakta olan oyuncu en son Netflix için çekilen Şahmaran isimli dizide Burak Deniz’le başrolü paylaşmıştı. Güzel oyuncu gazetecilere yaptığı son açıklamada dizinin ikinci sezonunun da olacağının sinyalini vermişti.