Ana sayfa Rüya Tabirleri Rüya Tabirleri! Mehmet Emin Kırgil Rüyaları Yorumluyor

Rüya Tabirleri! Mehmet Emin Kırgil Rüyaları Yorumluyor

tarafından ker_def

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programına konuk olan Mehmet Emin Kırgil, izleyicilerin gördükleri rüyaları canlı yayında yorumlaya devam ediyor. Salı günleri programın doğal konuğu olan Kırgil, canlı yayına telefonla bağlanan izleyicilerin rüyalarını detaylıca dinliyor ve onlara bu rüyalarıyla ilgili önemli bilgiler sunuyor.

26 Mart Salı günü de programın canlı yayınına bağlanan birçok izleyici rüyalarını anlattı ve Kırgil’den bu rüyaların anlamlarını öğrendi.

Yumurta, domuz, altın, kuş, kedi gören bir izleyicinin anlattıklarının yanı sıra, mor erik, doğum sancısı, sarı yılan gören bir başka izleyici, ayrıca Konya’da evlenip Rize’de boşandığını ve Trabzon’da birine aşık olduğunu anlatan bir başka izleyicinin rüyaları canlı yayında yanıtlarını buldu.

Bir izleyici telefon ile Hayatta Her Şey Var programının canlı yayınına bağlandı ve rüyasını anlattı. Rüyasında bir kişinin evine gelip kendisine Cennete ve Cehenneme gireceğini söylediğini belirten izleyici, bu rüyanın ne anlama geldiğini sordu.

Mutfakta sarı yılan, ahırda hayvanlar, mor erik, atın suya düşmesi, yunus balıkları görmek ne manaya geliyor? Tüm detayları videoda izleyebilirsiniz.