Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Rüzgar Erkoçlar, baba olmak istiyor

Rüzgar Erkoçlar, baba olmak istiyor

tarafından ker_def

rüzgar-erkoçlar-hülya-avşar-2

NİŞANLIN SENİN NEYİNDEN ETKİLENDİ?
Dürüstlüğümden. Bir kadının içini huzurla doldurmak başka bir şeydir. Mesela pembe yalanlar vardır ya, ben her şeyi söylerim, karşımdakinden de onu beklerim. O da bana güvenebiliyor. DJ’lik yapıyorum, bir sürü kadın hayranım geliyor, kıskanabilir. Ama benim bir duruşum olduğunu biliyor, yanlış yapmayacağımı biliyor.
Ben çok çapkın değilim de hem seçici hem de uzun ilişki adamıyım. Yerinde kıskançlık yaparım, gereksiz yere değil.

KADINLARA GÜVENİLİR Mİ?
Hayır tabii ki. Çok fazla anlamam burçlardan ama mesela terazi burcu sakıncalı bir burçtur. Mavi boncuk dağıtmayı çok severler, beğenilmek isterler. Bu, aslan burcunda da var. Akrep burcu kadını ile terazi kadını çok tehlikelidir. İkizler çok dengesizdir. Terazi burcu aşık olunca çok sadıktır, aşk bitince yeni heyecan arayışlarına girer.

Kadınlar genelde bir şeyle ilgili düşündükleri zaman kafalarından 10 tane şey geçebiliyor, ama biz erkekler öyle değiliz. Mesela bu akşam beraber yemek yiyeceğiz, ama siz o yemek olduktan sonra bu konuyu birine anlatacaksınız, bir önceki günden başlıyorsunuz, oraya gelene kadar anlatmak istediğiniz şeyi anlatamıyorsunuz. Ama bize sorduğunuzda biz, “Evet akşam yemek yedik” diyoruz sadece. Kadınlar için dırdırcı diyorlar ya, buradan geliyor.