Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’de Volkan’ı kıskandıracak yeni isim Serhat Parıl olacak

Sadakatsiz’de Volkan’ı kıskandıracak yeni isim Serhat Parıl olacak

tarafından kadir kadir
Serhat Parıl - Bay Yanlış

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin çarşamba günleri yayınlanan, Medyapım imzalı Sadakatsiz dizisinin yeni ismi Serhat Parıl oldu.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in başrollerinde yer aldığı, ilgiyle izlenen Sadakatsiz’in 47. bölüm finalinde aşk çemberine sürpriz bir karakter katılıyor.

Sadakatsiz dizisinde işler karışacak
Yakışıklı oyuncu Serhat Parıl’ın hayat vereceği Onur karakteri, ansızın Derin’in hayatına girecek. Onur’un gelişi, Derin ile yakınlaşmaları ve Volkan’ın bu yakışıklı adamı kıskanması dizideki kartların yeniden şekillenmesine neden olacak.

İkinci sezonda yine etkili hikayesiyle göz dolduran Sadakatsiz’e olan ilgi ilk sezona göre bir miktar düşse de yine de etkili reytingler alarak tatminkar bir sezon geçiriyor. Sadakatsiz dizisinde Asya karakterini canlandıran Cansu Dere’nin koronavirüse yakalanmasının şoku ise atlatıldı. Fakat Cansu Dere’nin koronaya yakalanması üzerine dizinin çekim takvimi de değişti ve 3 gün repo verildi. Ekibin çalışmak üzere pazar günü tekrar sete çıkması planlanıyor.

Sadakatsiz'in yeni ismi Serhat Parıl

Yeni karakterlerle güçlenen diziye bu sezon ilk olarak Aras rolü ile Berkay Ateş katılmıştı. Diziye giren yeni isimler arasında Leyla karakteriyle Aslı Orcan, Ali’nin kız arkadaşı İpek’in babası ve babasının sevgilisi rolünde Deniz Karaoğlu ile Gizem Ünsal yer alıyor.

Onur karakteriyle Sadakatsiz dizisine katılacak Serhat Parıl, 2011 yılında “Babam İçin” isimli televizyon dizisiyle başladığı kariyerinde 2020 yılında Bay Yanlış dizisinde Tolga Gürdağ karakterini canlandırmıştı. Geçen yıl ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisine Uğur karakterini oynadı.