Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadakatsiz dizisi bu akşam neden yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak!

Sadakatsiz dizisi bu akşam neden yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Sadakatsiz’in 9.yeni bölümünün 2 Aralık Çarşamba yani bu akşam yayınlanması bekleniyordu. Çok iyi reytingler elde eden ve izleyicilerin de hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile büyük ilgi gösterdiği yapım, ne yazık ki yeni bölümü ile ekrana gelemiyor.

Kanal D’nin bu sabah saatlerinde internet sitesindeki yayın akışını düzeltmesi ve kolaj bölümün yayınlanacağının duyurulması ile birlikte Sadakatsiz dizisinin bu akşam yeni bölümünün yayınlanamayacağı ortaya çıkmıştı.

Bunun sebebi de araştılıyordu. Sadakatsiz dizisinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’un koronavirüse yakalandığı için dizinin izleyicilerle buluşamayacağını gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından duyurdu.

Sadakatsiz dizisinin sosyal medya hesaplarından da hayranlara bilgilendirme yapıldı.

Bu bilgilendirmede şöyle yazıyordu: “Değerli izleyicilerimiz; pandemi sebebiyle ne yazık ki bu akşamki yayınımıza kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere.”

Bu mesajdan da anlaşıldığı üzere 9. bölüm yetişmemiş olmalı… Ancak gelecek hafta yeni bölümün yayınlanacağına net bir şekilde ifade edilmiş oldu.

Sadakatsiz dizisi bu akşam neden yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak! 7