Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi finale adım adım giderken, setten tüyoları Tarık Emir Tekin verdi!

Sadakatsiz dizisi finale adım adım giderken, setten tüyoları Tarık Emir Tekin verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyunu Şevval Sam ile eski futbolcu Metin Tekin’in oğulları Tarık Emir Tekin, Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz dizisiyle yoluna devam ediyor. Oyunculuk konusunda annesinin de onayını alan ve başarılı performansıyla dizi hayranlarından takdir gören Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz dizisinde yoğun şekilde çalıştıklarını söyledi.

Sevgilisi Sofia ile birlikte görüntülenen oyuncu, kameralar karşısında sakin tavrıyla da dikkat çekiyor. Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisinin Mayıs ayı içinde final yapması bekleniyor. Yurt dışında da büyük ilgi gören dizi ile popülerlik elde eden Tarık Emir Tekin, yoğun şekilde çalışmaların devam ettiğini söyledi. Finale doğru giden dizide temponun daha da arttığını anlatan genç oyuncu, yoğun şekilde çalıştıklarını söyledi.

Tarık Emir Tekin, “Sadakatsiz devam ediyor. Her zaman dediğim gibi bütün konsantrasyonum orada. Onun dışında her şey yolunda geçiyor. Biz ekipçe çok iyi anlaşıyoruz. Güzel bir projedeyiz. Yapımımız çok güzel. Ben şahsen çok mutluyum” diye konuştu.

Sadakatsiz dizisi finale adım adım giderken, setten tüyoları Tarık Emir Tekin verdi! 8

Set çalışmalarının yoğun geçtiğini anlatan genç oyuncu, boşta kaldıkları bir zamanın pek olmadığını anlattı. Oyuncu, finale doğru giden dizinin ritminin de sona doğru arttığını anlattı.

Tarık Emir Tekin, “Ritmi artıyor projenin biz de böyle full enerjimizle devam ediyoruz” diyerek güzel bir tatile de ihtiyacı olduğunu anlattı.

Canlandırdığı Selçuk karakteri ile öne çıkan oyuncu, hem bu karakterin psikolojik yansımasını çok iyi canlandırması hem de kendisine çok zıt bir karakter olmasına rağmen, bu kadar başarılı bir performans sergilemesiyle alkışı hak etmişti.

Ayakkabısından takılarına kadar imajıyla da dikkat çeken genç oyuncu, farklı bir tarz ortaya koyuyor. Kıyafetleri zevkine göre özel olarak diktirdiğini anlatan oyuncu, “Ben tasarlıyorum, terzim çok güzel bunu anlayıp zevkime göre üretebiliyor” diye konuştu.

Sadakatsiz dizisi finale adım adım giderken, setten tüyoları Tarık Emir Tekin verdi! 9

Annesi ile bir aradayken birbirlerinin işlerinden değil de izledikleri güzel performansları paylaştıklarını anlatan Tarık Emir Tekin, yenilikleri paylaşarak birbirlerini beslemeye çalıştıklarını ifade etti.

Eğlence sektörüne iş yaptıklarını ve rekabet diye bir kavramı olmadığını anlatan oyuncu, şu ifadeleri ile takdir topladı:

“Biz bir eğlence endüstrisindeyiz. Topluma keyifli hikayeler anlatmak, onların zamanını güzel geçirtmek için projeler yapıyoruz. Güzel bir endüstrideyiz.”