Ana sayfa Sosyal Medya Şebnem Dönmez’in katıldığı Yasak Elma dizisinde kadın farkı, burası başka bir evren!

Şebnem Dönmez’in katıldığı Yasak Elma dizisinde kadın farkı, burası başka bir evren!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Şebnem Dönmez, Yasak Elma evrenine kapılan son kişi oldu! Fox TV ekranında pazartesi akşamlarının eğlenceli dizisi Yasak Elma, etkili reytingleri ile yolunda emin adımlarla ilerliyor. Beşinci sezonun sonuna doğru girilirken de Medyapım ekibi, altıncı sezonun hazırlıklarına başladı. Yeni sezonda neler olacağını kimse bilmiyor ama dizinin devam edecek olması hayranlarını çok memnun etti.

Şevval Sam ile hikayeye yeni katılan Şebnem Dönmez akşam yemeğinde buluştu. 1999 yılında Aşkın Dağlarda Gezer isimli dizide birlikte rol alan ikili aradan geçen 23 yılın ardından bir kez daha sette buluştu. Dostlukları çok eskiye dayanan iki oyuncu da akşam yemeğinde buluşarak hasret giderdi.

Şebnem Dönmez, Yasak Elma dizisine Doğan’ın eski eşi ve Kumru’nun da annesi olan Handan karakteri ile katıldı. Diziye hareket katan Handan karakteri, entrikanın dozunu artırdı. Yasak Elma’nın çok farklı bir yapım olduğunu bugüne kadar birçok kişi söylemişti ve bu kişilerin arasına Şebnem Dönmez de katıldı.

Şebnem Dönmez'in katıldığı Yasak Elma dizisinde kadın farkı, burası başka bir evren! 8

Ünlü oyuncu, “Ben Yasak Elma’ya girdim. Çok tatlı bir evrene girmiş oldum. Her şey çok tatlı, çok güzel. Güzel yani tatlı” diye konuştu. Yasak Elma dizisinin farklı bir havası olduğunu Şebnem Dönmez de bu sözleri ile onaylamış oldu.

Şevval Sam, dizideki kadın oyuncuların birbirleri ile çok iyi dostlukları aldığını ve sektördeki birçok dizideki kadın çekişmesinin Yasak Elma’da yaşanmadığını ifade etti.

Kadın oyuncuların, erkek oyunculardan daha az para kazandığı konusu gündemden düşmüyor. Benzer durumun Hollywood’da da yaşandığını söyleyen Şebnem Dönmez, tüm iş alanlarında böyle bir eşitsizlik olduğunun altını çizdi.

Şebnem Dönmez'in katıldığı Yasak Elma dizisinde kadın farkı, burası başka bir evren! 9

Şebnem Dönmez, “Bunun konuşuluyor olmasının değişmesi anlamında bir işaret olduğunu düşünüyorum” açıklamasını yaptı. Şevval Sam da bu konunun gündeme gelmesinin değişimin de başladığı gerçeğini işaret ettiğini ifade etti.

Herkesin benzer bir şikayeti olduğunu dile getiren Şevval Sam, bu durumun değişeceğine inandığını da sözlerine ekledi.