Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz’ın yeni müjdesi kadar dövmesi de gündem oldu!

Alperen Duymaz’ın yeni müjdesi kadar dövmesi de gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkek Severse’den sonra Alperen Duymaz yeni proje bekleyen hayranlarına müjde verdi! Erkek Severse isimli dizi 26. bölümü ile birlikte perşembe günü son kez ekrana geldi. Dizinin çekimleri haftalar önce tamamlanmıştı. Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen’in başrollerinde yer aldığı romantik komedi dizisi, izleyenlerin aklına yazdığı bir proje oldu.

Yurt dışında da geniş bir hayran kitlesine hitap eden Erkek Severse dizisinin bitmesinin ardından Alperen Duymaz’a birçok proje teklifi geldiği ortaya çıktı. Oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in bebeklerini görmek için hastaneye giderken, muhabirler de yeni projeleri sordu.

Alperen Duymaz, “Çok iyiyiz, yeni işlere başlayacağız. Görüşmelere gidip geliyoruz. Bir proje var. Şimdilik bir şeyler söylemeyelim, gizli kalsın. Yapım tarafı gereken açıklamayı yapar” şeklinde konuştu.

Son Yaz isimli dizideki Akgün karakteri ile hayranlarını mest eden ünlü oyuncu, Erkek Severse ile de romantik komedi bekleyenleri memnun etti. Şimdi sırada nasıl bir proje olduğunu da hayranlar çok merak ediyor.

Alperen Duymaz herhangi bir detay vermedi ama yapımcısı ile anlaştığını bu sözleri ile ifade etmiş oldu. Oyuncudan hayranlarını mutlu edecek yeni bir proje geliyor. Henüz detaylar belli olmasa da çok yakında bu proje netleşecektir.

Alperen Duymaz'ın yeni müjdesi kadar dövmesi de gündem oldu! 8

Alperen Duymaz’ı televizyon ekranında görmeyi çok arzu ettiğini belirten birçok hayranı sosyal medyada bazı kadın oyuncularla ismini yan yana getirerek birlikte projelerde yer almasını istediklerini belirtiyor. Bu kadın oyuncular arasında Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Hazal Kaya’nın öne çıktığını belirtebiliriz.

Alperen Duymaz'ın yeni müjdesi kadar dövmesi de gündem oldu! 9

Oyuncunun hayranları ensesindeki dövmesini de gündeme taşıdı.

Kameralarca çekilen görüntüler sosyal medyaya yansıdı ve birçok hayranı oyuncunun dövmesiyle ilgili yorumlar paylaştı.

Bir hayranı dövme konusunda şu yorumu yaptı: “Her şey yalan dövme gerçek.”