Ana sayfa Dizi Arşivi Sadakatsiz Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Sadakatsiz Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Sadakatsiz, Med Yapım ve Mednova yapım imzalı, dram ve psikolojik gerilim türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir. Yönetmeliğini Neslihan Yeşilyurt’un yaptığı dizinin senaryosu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk ikilisi tarafından kaleme alınıyor. Dizinin çekimleri Tekirdağ ve İstanbul’da yapılıyor.

BBC yapımı Doctor Foster uyarlaması olan Sadakatsiz dizisinin bugüne kadar 5 farklı ülkede yapılan uyarlamaların en başarılısı.. Dizinin Güney Amerika pazarına satışlarına hemen başlandı. Sadakatsiz, çok iyi reytingler alarak ekranda güçlü bir çıkışa imza attı. Cansu Dere, tam da aradığı gibi bir güçlü kadın rolü elde ederken, sosyal medyada da ünlü oyuncuya övgü üstüne övgü dolu yorumlar yapıldı. Sadakatsiz, kısa sürede reytinglerde de 10’lu rakamlara ulaştı ve elde ettiği birinciliklerle de başarısını kanıtladı.

Sadakatsiz Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:

Kanal: Kanal D
Yapımcı: Med Yapım- Mednova
Türü: Dram/ Psikolojik Gerilim
Uyarlama: Doctor Foster
Yayın Tarihi: 7 Ekim 2020
Mekan: Tekirdağ- İstanbul
Süresi: 130 dakika
Müzik: Cem Öget
Başrol: Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen.
Oyuncular: Kenan Ece, Burak Sergen, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Özge Özder, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/Sadakatsizdizi
Instagram: https://www.instagram.com/sadakatsizdizi/
Facebook: https://www.facebook.com/sadakatsizdizi/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCv9wwJfPt-_fstKCbyATr5w
Resmi internet sayfası: https://www.kanald.com.tr/sadakatsiz

TÜM HABERLER:

Sadakatsiz dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

Sadakatsiz Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

GENEL İZLENİM:

Sadakatsiz dizisi, dram ve psikolojik gerilim türünde bir yapım. 2015 yılında BBC One kanalında yayınlanan Doctor Foster isimli yabancı mini drama dizisinden uyarlamadır. Dizinin konusu kocası tarafından aldatılan bir kadın olan Asya’nın intikam planı etrafında şekilleniyor. Güzel oyuncu Cansu Dere’nin uzun bir aradan sonra ekranlara geri döndüğü Sadakatsiz dizisi reytingleri ile de iyi bir çıkış yakaladı. Reytinglerde üst sıralarda yer alan dizi, sosyal medyada da büyük bir etkileşim yaşanmasına sebep oldu. Özellikle kadın izleyiciler, dizideki Asya karakterinin güçlü duruşundan çok etkilendi. Bu yüzden de kadın izleyicilerin büyük ilgisini çekti.

HİKAYESİ:

Doktor Asya, kocası Volkan ve oğulları Ali ile huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, Asya’nın kocasının genç bir kadınla birkaç aydır ilişkisi olduğunu öğrenmesiyle değişir.
Asya bir gün eşinin atkısında bir saç teli bulur ve bu durumdan şüphelenir. Bu saç telinin kime ait olabileceğini araştırmaya başlar. Bir süre sonra kocasından şüphelendiği için kendisini suçlamaya başlayan Asya daha sonra kocasının gerçekten de kendisini aldattığını öğrenir ve bununla yüzleşmek ve baş etmek zorunda kalır. Üstelik aldatıldığı kadın kocasının iş arkadaşının kızıdır ve kız hamiledir. Asya artık, evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocasından intikam almak arasında tercih yapmalıdır.

Sadakatsiz Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Cansu Dere (Asya Arslan)
Caner Cindoruk (Volkan Arslan)
Melis Sezen (Derin Güçlü)
Kenan Ece (Turgay Güngör)
Burak Sergen (Haluk Güçlü)
Eren Vurdem (Mert Gelik)
Yeliz Kuvancı(Bahar Gelik)
Özge Özder (Derya Samanlı)
Olcay Yusufoğlu (Serap Şenlik)
Nazlı Bulum (Nil Tetik)
Gözde Seda Altuner (Gönül Güçlü)
Emir Taro Tekin (Selçuk Dağcı)
Alp Akar (Ali Arslan)

MEKANLAR:

Sadakatsiz dizisinin çekim yeri Tekirdağ ili. Tekirdağ Süleyman paşa Barlar sokağında ilk bölüm çekimleri yapılan dizinin ilerleyen bölümlerde çekimleri Hükümet Caddesi’nde devam etti. Dizinin İstanbul’daki çekimleri ise genellikle Beykoz ilçesinde gerçekleşiyor. Öte yandan izleyicilerin dikkat ettiği noktalardan biri de dizinin çekildiği konak oldu.

JENERİK:

Sadakatsiz dizisinin müzikleri Cem Öget tarafından yapılıyor. Dizinin jenerik müziği gerilim ağırlıklı.

Sadakatsiz 6. Bölümdeki yemeği sahnesi ile ekranlara damga vurdu. Bu sahnede Asya, kocasının kendisini ailenin kızları ile aldattığını açıklayarak, büyük bir olay yarattı.

FRAGMANLAR:

Sadakatsiz dizisinden ilk fragman 5 Ekim 2020 tarihinde yayınlandı. Dizi Her Çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de izleyenlerle buluşuyor. Fragmanlara  sosyal medyada büyük bir ilgi var.

Dizinin tüm fragmanlarını Kanal D’nin youtube sayfasında izleyebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Sadakatsiz dizisinin 1.sezonu 7 Ekim 2020 Çarşamba günü başladı. Dizinin bu tarihten itibaren yayınlanan tüm bölümleri youtube resmi kanalında paylaşıldı. Videodan tüm bölümleri izleyebilirsiniz.

KENAN ECE SÜRPRİZ YAPTI

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen yakışıklı oyuncu Kenen Ece Sadakatsiz dizisine Psikiyatr Turgay Güngör rolüyle hızlı bir giriş yaptı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Turgay’ın Asya’ya olan ilgisi merak uyandırdı. İlerleyen bölümlerde Turgay karakterinin doktor Asya ile aşk yaşayıp yaşamayacağı da izleyenler tarafından merak ediliyor.

Sadakatsiz Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

KAMERA ARKASI:

Sadakatsiz dizisinin dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Hem teknik ekip hem de oyuncular arasında uyumlu bir işbirliği bulunuyor.