Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde Berkay Ateş’in dediği tutmadı! Bu da bir soruyu akıllara getirdi!

Sadakatsiz dizisinde Berkay Ateş’in dediği tutmadı! Bu da bir soruyu akıllara getirdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bu sezon reytinglerde büyük hüsran yaşadığı dizisi Sadakatsiz dün akşam ilginç bir bölüme imza attı. Dizide Berkay Ateş’in canlandırdığı Aras karakteri hikayeden ayrıldı. Oysa Berkay Ateş daha geçen hafta diziden ayrılmayacağını söylemişti.

Sadakatsiz dizisi izleyicileri dün akşamki bölümünde Berkay Ateş’in canlandırdığı Aras karakterinin ayrılışıyla büyük şaşkınlık yaşadı. Çünkü hiç kimse bu karakterin ayrılığını beklemiyordu. Nitekim Berkay Ateş, daha geçen hafta bu iddiayı yalanlamıştı.

İkinci sezonda hikaye iyice uzadığı ve sıkıcı hale geldiği gerekçesiyle eleştirilen Sadakatsiz’de Aras karakterinin öleceği, onu canlandıran Berkay Ateş’in de diziden ayrılacağı iddia ediliyordu. Ancak iddia bizzat Berkay Ateş’in kendisi tarafından yalanlandı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ateş, iddianın doğru olmadığını, diziye devam edeceğini açıklamıştı. Aras ölmedi ancak ayrıldı.

Sadakatsiz dizisinde Berkay Ateş’in dediği tutmadı! Bu da bir soruyu akıllara getirdi! 7

Bu durum da akıllara “kararın son dakikada stratejik gerekçeyle mi alındı?” sorusunu getirdi. Zira sezona birincilikle başlayan iddialı dizi her hafta reyting kaybetmeye devam ediyor. Bu durumu göz önünde bulunduran senaristler, sezon sonunda final yapacağı ortaya çıkan dizide heyecanı artırmak için son dakika değişikliği yaparak Aras karakterinin ayrılmasına karar vermiş olabilir.

Dizinin sadık izleyicileri ilk bölümden bu yana Aras karakterini sevmemiş, Asya’yı değiştirdiği için eleştirmişti. İzleyiciler intikam peşinde koşan eski Asya’yı özlemişti. Dün akşamki bölümde Asya’nın yeniden intikam ateşiyle yanmaya başlaması, senaristlerin son dakika değişikliği ihtimalini güçlendiriyor.

Şimdiye kadar 50 bölümü yayınlanan Sadakatsiz hayranları sosyal medyada fikirlerini paylaşırken, senaryonun başa döndüğü düşüncesini de dile getiriyor.