Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz için 30 yaş dönüm noktası oldu!..

Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz için 30 yaş dönüm noktası oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu  Ekin Mert Daymaz, Bein Connec’te yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisi ile bir süredir ara verdiği ekranlara geri dönüş yaptı. Yakışıklı oyuncu dizide, parayla arasını iyi tutma derdinde ama çok fazla sorumluluk almayı da sevmeyen bankacı ‘Emre’ karakterine hayat veriyor.

Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye röportaj veren 32 yaşındaki oyuncu, 30’lu yaşlarının hayatının dönüm noktası olduğunu söyleyerek, “Geçen seneye kadar çok düzenli bir hayatım yoktu açıkçası. 30 yaşına girdikten sonra bir sarsıldım. Her insanın hayatında dönüm noktaları vardır.

Bu benim için 30 yaş oldu. Artık hayatım daha planlı, programlı. Herkesin geçmişte hataları vardır, önemli olan bunlardan ders çıkarmak. Bundan sonra da geçmişte yaptığım hataları daha fazla çalışarak telafi edeceğim. Ve yaptığım işte en iyi yerlere gelmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım” şeklinde konuştu.

Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz için 30 yaş dönüm noktası oldu!.. 7

Ekin Mert Daymaz, “Çok hayal kuran biri değildim. Ama her zaman basketbolcu olmak istemiştim ve olamadım maalesef. Bir şekilde kendimi oyunculuk içinde buldum ama çok mutluyum. Şimdi çocuk olsam ve ne olmak isterdin diye sorsalar ‘Oyunculuk’ derdim.” açıklamasıyla da dikkat çekti.

Oyunculuğun Daymaz’ı zorlayan yönleri de olmuş, bunları şu şekilde ifade etti. “Ben çok çalışma disiplini olan biri değildim. Rahat hayat seviyordum. O sebeple benim için zorlukları daha da fazlaydı. Çalışma saatleri, az uyumak.

Bir de sınıfta cevabı doğru bilip el kaldıramayan çocuktum ben. Bu sektöre ilk girdiğimde onun çekincesini yaşadım; sen kamera önünde teksin, kamera arkasında 50 kişi var ama zamanla, tecrübeyle hepsine alıştım.”