Ana sayfa Sosyal Medya Bahar Şahin, iki eski dizisindeki iki eski rol arkadaşı ile yeni dizide buluştu!

Bahar Şahin, iki eski dizisindeki iki eski rol arkadaşı ile yeni dizide buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bahar Şahin ismini son dönemde sıklıkla duyan dizi hayranları, O Hayat Benim projesini de yakından hatırlayacaktır. Henüz daha ergenlik dönemindeyken bu dizide Müge karakterini canlandıran isim Bahar Şahin’den başkası değildi.

1997 yılında Ankara’da dünyaya gelen güzel oyuncu, Ulan İstanbul dizisindeki kısa rolünün ardından O Hayat Benim dizisiyle birlikte sektöre adım attı. Müge karakteri dizinin hüzünlü isimlerinden birisiydi ve Bahar Şahin de 126 bölüm boyunca çok başarılı bir performans ortaya koydu.

Gençliği ve güzelliği ile dikkat çeken Bahar Şahin, yeteneklerini de sergileyince kısa sürede popülerlik elde etti. Bu dizide oyuncunun rol arkadaşlarından birisi de Ahu Sungur oldu. Hülya karakterini canlandıran Ahu Sungur ile Bahar Şahin, aradan geçen yılların ardından yeniden bir dizide buluşacak.

Bahar Şahin, iki eski dizisindeki iki eski rol arkadaşı ile yeni dizide buluştu! 8

2017 yılında final yapan O Hayat Benim’den 5 yıl sonra iki oyuncu bu sefer Masum ve Güzel isimli yeni dizinin kadrosunda buluşacak. Bahar Şahin’in bir başka dizisi de Zalim İstanbul oldu…

2020 yılının Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul dizisindeki Ceren karakteri ile ne kadar yetenekli olduğunu ve ne kadar çok kendini geliştirdiğini gösteren Bahar Şahin, hayranlarını mest etmişti.

Genç oyuncunun bu dizideki rol arkadaşlarından birisi de Mine Tugay oldu… Şimdi iki oyuncu 2 yılın ardından yeniden aynı sette bir araya gelecek.

Bahar Şahin, iki eski dizisindeki iki eski rol arkadaşı ile yeni dizide buluştu! 9

Avşar Film tarafından hazırlanan Masum ve Güzel dizisinde Bahar Şahin, iki eski rol arkadaşı ile yeniden bir arada olmanın heyecanını yaşayacak.