Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde büyük değişim, 1 haftalık aradan sonra herkes şok olacak!

Sadakatsiz dizisinde büyük değişim, 1 haftalık aradan sonra herkes şok olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinin 8.bölümünden sonra geçen hafta kolaj bölümünün yayınlanması izleyicileri mutsuz etmişti. Dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’un koronavirüse yakalanması nedeniyle yeni bölüm yayınlanamamıştı.

Bu hafta ise dizi geri dönüyor ama bambaşka bir durum ile karşılaşacaksınız. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı Kanal D dizisinin 9.bölümü ilk 8 bölümden daha farklı bir havada geçecek.

Aslında ilk 8 bölümlük dönemin ardından yeni bir dönemin başladığına şahit olacaksınız. Çünkü dizide zaman atlaması yaşanacak. Volkan -Asya ve Derin üçgeninde yaşananlar geride kaldı.

Aradan tam 2 yıl geçti ve herkes kendi yoluna gitti. Volkan ve Derin’in bebekleri de dünyaya geldi. Yani diziye bebek de geldi. Volkan ise yurt dışında çok ünlü bir kişi olduktan sonra ülkeye geri dönüş yaptı.

Fakat Volkan’ın büyük planı var. Oğlunu Asya’dan geri almak için her şeyi yapması bekleniyor.

Sadakatsiz 9. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Yıllar sonra geri dönen Volkan, Asya’nın kafasını karıştırmaya çalışıyor!

2 yıl sonra geri dönen Volkan, Asya’nın kapısına dayanıyor. Ancak Asya duydukları karşısında bir afallama yaşıyor. Asya’yı unutamadığını söyleyen Volkan ne yapmak istiyor?

Aradan geçen iki yılın sonunda Volkan geri dönüyor. Asya’nın karşısına çıkan Volkan içinde taşıdığı derin öfke ile eski karısı bir savaşa başlamanın hazırlığını yapıyor. Ali’yi de kendi tarafına çekmeye çalışan Volkan, Asya’ya neler yapacak?

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!