Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman, Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek için kabus geri döndü!

Kuruluş Osman, Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek için kabus geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları dizi rekabeti olanca hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Sadakatsiz isimli Kanal D dizisi, yeni bölümü ile yayınlanamamıştı. Yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un koronavirüse yakalanması nedeniyle 9. bölüm ekrana getirilmedi.

Geçen hafta Sadakatsiz’in kolaj bölümünün yayınlanması diğer diziler için büyük bir fırsat olmuştu. Kuruluş Osman tüm kategorilerde birincilik elde etmiş, Doğduğun Ev Kaderindir reytinglerinde belirgin bir sıçrama yaşamış ve Benim Adım Melek dizisi de yine iyi sonuçlar elde etmişti.

Fox TV ekranındaki Zümrüdüanka dizisine bile Sadakatsiz’in yeni bölümünün olmaması olumlu yansımıştı. Ancak bu hafta Sadakatsiz dizisi geri dönüyor. Kuruluş Osman artık birincilik konusunda en büyük rakibi ile karşılaşacak.

blank

Doğduğun Ev Kaderindir’in son haftalardaki yükselişi ve geçen haftaki pik yapması duracak mı, bu da çok merak ediliyor. Benim Adım Melek ve Zümrüdüanka’nın reyting sonuçlarının da bir miktar gerilemesi beklenebilir.

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, sezona çok iyi başladı ve Kuruluş Osman ile birincilik konusunda rekabet edebileceğini gösterdi. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin 9.yeni bölümünden fragman yayınlandı.

Dizide işler rayına oturdu, yeni bölüm ile birlikte izleyiciler de heyecanlı neler yaşanacağını merakla bekliyor. 9 Aralık Çarşamba akşamı reytingler de yine büyük bir rekabet yaşanacak. Bakalım geçen hafta rahat olan diğer diziler Sadakatsiz’in dönüşünden nasıl etkilenecek?