Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı’nda rol almıyor ama dizinin Kadir Doğulu’nun hayatına olumlu katkısı var!

Sefirin Kızı’nda rol almıyor ama dizinin Kadir Doğulu’nun hayatına olumlu katkısı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı, pazartesi akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşuyor. İkinci sezonunda hareketli sahneleri ile dikkat çeken dizi, zaman zaman hayranlarını da kızdıran bir dönem yaşıyor. Kadına şiddet konusunda duyarlı olan izleyiciler, dizide Nare karakterine yönelik yapılanları sıklıkla eleştiriyor.

Nare karakterini Neslihan Atagül canlandırıyor. Kadir Doğulu ile Fatih Harbiye dizisinden bu yana büyük aşk yaşayan Neslihan Atagül, eşinden ayrı bir dönem de geçirmek durumunda kaldı. Bodrum’da bir ara birlikte de kalan ikili, şimdilerde ayrı düştü.

Kadir Doğulu, yeni dizi anlaşması yapmak üzere. Ayrıca bir yapım şirketi kurdu ve çeşitli projeler üzerinde çalışıyor. Doğulu, eşi ile ayrı kalmanın kendilerinde neler değiştirdiğini anlattı.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kadir Doğulu, “Eşiniz Bodrum’da siz buradasınız zorlanmıyor musunuz?” şeklindeki soruya verdiği yanıt ile önemli bilgiler sundu.

Sefirin Kızı'nda rol almıyor ama dizinin Kadir Doğulu'nun hayatına olumlu katkısı var! 7

Sefirin Kızı dizisi, iki aşığın birbirlerine duydukları özlemi körüklemekle kalmıyor, daha kaliteli zaman geçirmelerini de vesile oldu.

Kadir Doğulu’nun soruya verdiği yanıt şöyle oldu:

“Bu enerjiyi gücü verene şükürler olsun. Yorulmuyoruz, zevkle yapıyoruz. İnsan severek yaptığı işler bulursa kendine hiçbir zaman yorulmak ne bilmiyor. Tabii dinlenmeyi de bilmek lazım. Yorulmuyoruz ama arada zihnen ve bedenen dinlenmek lazım.

İkimizde yaptığımız işin farkındayız bize zulh olmasını sebep olacak hallere bürünmüyoruz. Evet, mesafe zor, evli çiftin iki ayrı şehirde yaşaması zor ama bu zorluğun bir de güzelliği var. Birbirimize duyduğumuz özlem, hasret daha kaliteli vakit geçirmemize sebep oluyor.”