Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde ‘sıktı artık’ dedirten konu!

Sadakatsiz dizisinde ‘sıktı artık’ dedirten konu!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşan Sadakatsiz dizisinde çocuk oyuncu olarak yer alan Alp Akar, uzun süredir ekranda farklı rollerde tanınan bir isim… Bizim Hikaye dizisindeki Fikret Elibol olarak akıllara yazılan oyuncu, farklı projelerde yer aldı.

Güldüy Güldüy Show Çocuk gibi bir yapımda sahneye de çıkan Alp Akar, 2011 yılında Hayat Dediğin ve ardından da Umutsuz Ev Kadınları ile küçük yaşlarda ekran kariyerine başlamıştı.

Doğduğun Ev Kaderindir’de Remzi, Payitaht Abdülhamid’de Şehzade Nureddin Efendi karakterlerinden sonra Sadakatsiz dizisinde Ali Arslan olarak ekrana geliyor. İyi bir performans sergileyen Ali, izleyicilerin pek de sevmediği bir karakter konumunda. Çünkü annesine değil de babasına destek vermesi onu izleyici gözünde bir anda sorumlu çocuk yaptı.

Bir yanda annesi, diğer yanda babası ve cici annesi ile Ali’nin başı artık fena halde dönüyor. Bir anneye savrulan bir de babaya savrulan Ali karakterini çok iyi canlandıran Alp Akar, rolünün hakkını da veriyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu ise Ali karakterinin gel gitlerinin artık rahatsızlık vermekte olduğunu yazdı. İşte Koloğlu’nun karakter hakkındaki değerlendirmesi:

“Hareketli bir yaşamı var çocuğun. Üstüne bir de ‘kleptomani’ durumu eklenince… Ali bir babasının yanında, bir annesinin… Dizi, gidiş-gelişler yaşıyor. Bu alana hapsedildiği an, izleyeni de sıkabiliyor. Ev ahalisi, “Ben babamda kalacağım olayı sıktı” dedi. Böyle bir algı oluyor yani… Hem bu gidiş-gelişleri vermek hem de bunu sıkmadan izletmenin yolu mutlaka vardır.”

Koloğlu’nun sıktı dediği konu 17. bölümde de izleyicilerin karşısına çıkacak. Ali, yine annesini arıyor ve onu almasını istiyor… İşte 10 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak olan Sadakatsiz 17. bölüm fragmanı: