Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisine öyle bir isim geliyor ki Volkan kafayı yiyecek!

Sadakatsiz dizisine öyle bir isim geliyor ki Volkan kafayı yiyecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin yeni sezondaki sevilen dizisi Sadakatsiz, her bölüm izleyenleri heyecanlandıran gelişmelere sahne olmakta. Dizide başarılı oyunculuklarıyla büyük beğeni toplayan Caner Cindoruk ve Cansu Dere’nin yanı sıra Melis Sezen de performanslarıyla dikkat çekiyorlar. Asya karakterini oynayan Cansu Dere ile birlikte Volkan’ı oynayan Caner Cindoruk ve Derin’i oynayan Melis Sezen, rollerini adeta oynamıyor yaşıyor dedirtiyorlar.

BBC’nin Bafta ödüllü dizisi Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz, konusuyla olduğu kadar, karakterlerle de konuşturuyor. Sosyal medyanın da gündeminden düşmeyen Sadakatsiz dizisi, Çarşamba akşamlarının dikkat çeken yapımı.

Dizinin sevilmeyen adamı Volkan’a büyük bir sürpriz geliyor yakında! Caner Cindoruk’un başarılı oyunculuğu ile herkesin sinirini bozan bir karakter olan Volkan, eşini aldatıp Derin ile evlense de bu kez de Asya’ya kafayı takmış durumda!

Eski karısını unutamayan ve sürekli çevresinde dolanan Volkan, onun yakınındaki erkeklere de ayrıca sinir oluyor. Volkan’ın kıskançlıktan delireceği bir kişinin daha geleceği yakın zamanda ortaya çıktı!

Diziye Cemal Hünal’ın katılacağı öğrenilmişti ama kimi oynayacağı bilinmiyordu. Med Yapım ve Mednova’nın yapımcılığını üstlendiği diziye Cemal Hünal, Sinan Taşkıran ismiyle geliyor.

Sinan’ın kimliği ise dizinin gidişatı ile çok ilgili! Zira Sinan, Asya’nın üniversiteden arkadaşı. Tıp Fakültesi’ni yarım bıraktıktan sonra fotoğrafçı olan Sinan Taşkıran, karizması ve havasıyla herkesi etkilerken, Volkan’ı ise delirtecek!

Sadakatsiz dizisine öyle bir isim geliyor ki Volkan kafayı yiyecek! 7

Asya’nın üniversiteden beri görmediği Sinan‘ın Tekirdağ’a gelmesi ile aralarındaki yakınlık, Volkan’ı çileden çıkartacak gibi görünüyor! İzleyip göreceğiz ama diziyi izleyenler şimdiden bu yeni karakterin Volkan üzerindeki etkisini düşünüp muhtemelen içten içe sevinmeye başlamıştır!

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk’un uyarladığı Sadakatsiz, yeni bölümleri ile her Çarşamba Kanal D’de…