Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nı izlerken çok şaşıracaksınız çok!

Masumlar Apartmanı’nı izlerken çok şaşıracaksınız çok!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, 22 Şubat Pazartesi akşamı 23. bölümüyle izleyenleri şaşırtacak bir gelişmeyle geliyor! Dizinin gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanmasının yanı sıra oyunculuklar da izleyenlerin büyük beğenisini kazanmakta. Yeni sezonun çok konuşulan bir dizisi olan Masumlar Apartmanı, Pazartesi günü izleyicilerine başka bir sevinç yaşatacak.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi, her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizide bir süredir yer alan Tansel Öngel’in oynadığı Naci’nin sonunda Safiye’yi dışarı çıkarmayı başardığına şahit olmuştu izleyici bir önceki bölümde.

Safiye, yıllardır kendisini kapattığı evden karşı binanın önüne kadar gidebilmişti ama bu bile büyük başarıydı. Ancak yeni bölüm fragmanını izleyenler, çok daha büyük bir sürprizle karşılaştı.

Safiye ve Naci’nin sokaklarda yürüdüğünü ve sinemaya gittiklerini gören izleyici gözlerine inanamadı! Şimdiden ‘Hayal olmasın’ şeklinde yorumlar yapılıyor sahne ile ilgili.

Masumlar Apartmanı'nı izlerken çok şaşıracaksınız çok! 7

Fakat bu sevindiren sahnenin devamında Naci’yi sinemada kaybeden Safiye’nin korku dolu hallerinin yanı sıra Naci’nin de hastalığı nedeniyle merdivenlerden düşmek üzere olduğu anlar da heyecan yarattı.

Diziyi izleyenler Safiye’nin bu kısacak mutluluğunun bitmesini istemiyor ve ‘Lütfen Naci ölmesin’ şeklinde pek çok yorum yapıyorlar. Naci’nin bir şekilde dışarı çıkarmayı başardığı Safiye’nin, onun ölümüyle tamamen yıkılıp kendisini yeniden eve kapatmasından korkuyor izleyici!

Bu arada evde de Gülben büyük bir dram yaşamakta. Etrafındaki herkesin mutlu olduğunu, bir seveni olduğunu gören Gülben, için için bunalıma giriyor. Çalan kapının ardındaki Esat’ın ona ne söyleyeceğini ise yeni bölümde göreceğiz.

Bir başka ayrıntı da Han ile ilgili. Esra, Han’ın yanından ayırmadığı cansız mankeni yaktığını görüp İnci’ye anlatıyor. İnci’nin, Han’ın geceleri yaşadığı bir başka hayatı görmesine de az bir zaman kaldığı fragmandan anlaşılmakta.

İşte 23. bölüm fragmanı: