Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisine yakında bir ünlü veda edecek!

Sadakatsiz dizisine yakında bir ünlü veda edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Sadakatsiz dizisinde birçok soru işareti var. Bu da aslında senaristlerin merak unsuru üzerinden izleyicileri her hafta ekran başına oturtma taktiklerinin bir sonucu. Dizi bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi konumunda.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı diziye, en son Ali İl’in Melih komiser karakteri ile katılacağı da ortaya çıktı. Melih karakteri, Gönül’ün kardeşi olarak yapıma geliyor ve birçok konuda da önemli değişimlere neden olacak. Dizide bir de ayrılık yaşanacak.

Sadakatsiz ile ilk kez bir dizide yer alan Şevval Sam ile Metin Tekin’in evliliğinden dünyaya gelen Emir Tarık Tekin, yapıma yakında veda edecek. Selçuk karakterine hayat veren oyuncu, kendisinden çok zıt bir karaktere başarıyla hayat verdi. Büyük takdir toplayan genç oyuncu adına Sadakatsiz çok iyi bir çıkış oldu.

Sadakatsiz dizisine yakında bir ünlü veda edecek! 1

Hikayede ise Selçuk, Haluk’un oğlu olduğunu öğrenmişti. İşte bu durum da hikayede herkesi fazlasıyla şaşırtmıştı. Selçuk, bunalımda ve hikayede zamanı iyice azaldı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında Selçuk karakterinin hikayeye veda edeceğini şu sözlerle duyurdu:

“Bunalımda… Haluk’un oğlu olduğu ortaya çıkan Selçuk (Taro Emir Tekin) bugüne kadar yaptıklarının hesabının altında eziliyor. Annesinin varlığı daha da dibe götürüyor onu. Duyumlar ve bilgiler Selçuk’un diziye veda edeceği yönünde.”