Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinde Beril Pozam’ın etkisi artık çok daha güçlü olacak!

Yalı Çapkını dizisinde Beril Pozam’ın etkisi artık çok daha güçlü olacak!

tarafından ker_def

Yalı Çapkını dizisi kadın karakterlerin dikkat çektiği bir proje oldu. Seyran karakterinde Afra Saraçoğlu ile Pelin olarak izlediğimiz Buçe Buse Kahraman, ilk sezonun en çok konuşulan isimleri olmuştu. İfakat karakterinde Gülçin Santırcıoğlu ile Gülgün Korhan olarak izlediğimiz Gözde Kansu da yan rollerde oldukça etkiliydi.

Dizinin bir diğir dikkat çeken kadın oyuncularından birisi de Beril Pozam oldu. Seyran karakterinin ablası olan Suna olarak izlediğimiz oyuncu, gayet iyi bir performans ortaya koydu.

Birçok kadın oyuncunun önemli roller üstlendiği dizide Beril Pozam’ın yeni dönemde çok daha fazla öne çıkması bekleniyor. Senaristler yalıda iki kadının gücünün sınırlarını aştığı bölümler ile izleyicilerin heyecanını yüksetmeye çalışacak.

Tarık Emir Tekin’in canlandırdığı Kaya karakteri ile Beril Pozam’ın canlandırdığı Suna’nın birbirleri ile yakınlaşması da diziye büyük hareket katacak. İkilinin yakınlaşma görüntüleri şimdiden sosyal medyada en çok konuşulan konulardan birisi haline geldi.

Beril Pozam’ın canlandırdığı Suna karakterine sosyal medyada da büyük bir destek bulunuyor. Oyuncunun senaryo gereği önümüzdeki bölümlerde daha etkili olması ve hikayeye yön vermesi bekleniyor.

İki kız kardeşin yalıda her şeyi belirlemeye başladığı bir süreç senaryonun da hareketleneceği anlamına geliyor. Güç savaşının da yaşanması beklenen Suna ve Seyran karakterlerinin öne çıkacağı bölümlere hazırlıklı olun.