Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin başarısında görünmez kahraman!

Sadakatsiz dizisinin başarısında görünmez kahraman!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisi bu kadar büyük beğeni topladı ve iyi reytingler alıyor ise, Kuruluş Osman’ı bile geçerek birincilik elde ediyor ise bunda hem hikayenin hem de oyunculuk performanslarının büyük payı olduğu net… Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen hem çok iyi seçimler olduklarını sergiledi hem de Doctor Foster isimli diziden başarılı bir uyarlama yapıldığı ortaya çıktı.

Ancak bir de Sadakatsiz dizisinin arka planında tüm bu dünyayı yaratan ve izleyicilere sunan pek de görünmeyen bir başka kişi daha var… Sosyal medyada bu kişi şimdiden “görünmez kahraman” olarak nitelendirilmeye başlandı bile… Yasak Elma dizisini 3 sezon boyunca yöneten ve başarıdan başarıya koşmasını sağlayan yönetmen Neslihan Yeşilyurt, yaz aylarında Sadakatsiz dizisinin başına getirilmişti.

Ünlü yönetmen uzun süre bu yapım için hazırlık yaptı ve çok başarılı bir süreç yönettiği Yasak Elma’daki oturmuş düzeni bırakarak, yeni bir düzen kurmak için büyük bir sorumluluk üstlendi.

Medyapım’ın iki işi arasında Yasak Elma’dan Sadakatsiz’e geçmesinin ardından Neslihan Yeşilyurt’un ortaya koyduğu performans aslında dizinin başarısında da önemli bir yer ediniyor.

blank

İzleyicileri ekran başında duygulandıran, onları hikayenin içine çeken, görüntü kalitesi ve sahne seçimleri ile de heyecanı hep yüksek tutan bir yönetmenlik performansı görüyoruz… Neslihan Yeşilyurt, Sadakatsiz dizisinin arka plandaki kahramanı olarak ifade edilmeye başlandı.

Öylesine güzel bir dünya kurdu ki, izleyiciler ekran başında bu dünyanın keyfini sürüyor. Kanal D ise gelen reytinglerle keyif çatıyor… Tabii ki dizide oyuncu ve hikaye çok önemli… Ancak arka plandaki yönetmen ve onunla birlikte bu işe gönül veren ekip de çok değerli…

Neslihan Yeşilyurt, hem ekran önünü hem de ekran arkasını iyi bir şekilde idare ediyor ve sonuçta da Sadakatsiz dizisi haftalardır Türkiye’nin gündeminden düşmüyor.