Ana sayfa Dizi Haberleri Fırat Tanış’ın Arıza dizisindeki karakteri ortaya çıktı!

Fırat Tanış’ın Arıza dizisindeki karakteri ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Show TV’nin beğeni ile izlenen dizisi, yapımına O3 Medya’nın imza attığı, başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı Arıza’nın 1 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümüne sürpriz bir isim konuk olacak. Konuk oyuncu olarak Arıza ekibine katılan isim ise sevilen oyuncu Fırat Tanış!

İstanbullu Gelin dizisindeki Adem performansı ile akıllara yazılan, bugüne kadar birçok farklı yapımda bambaşka rollere hayat veren ünlü oyuncunun dizinin kadrosuna katılması çok önemli bir gelişme olarak dikkat çekiyor. Oyuncunun nasıl bir karaktere hayat vereceği de çok merak edildi.

Fırat Tanış, konsorsiyumun sattığı silahların en büyük alıcısı ve istihbarat örgütlerinin arananlar listesinin başındaki azılı bir katil olan Cabir karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Fırat Tanış'ın Arıza dizisindeki karakteri ortaya çıktı! 22

Ali Rıza ve Burak Ersoylu mücadelesi sonucunda havaya uçan silahlarının hesabını sormaya gelen Cabir, Fuat Ersoylu’dan Halide’ye kadar herkesin hayatına etki edecek.

Güçlü oyuncu kadrosu ve merak dolu gelişmeleriyle Arıza, Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanmaya devam ediyor. Fırat Tanış’ın dizide 2 bölümde yer alacağı da ortaya çıktı.

Oyuncunun ayrıca yeni yıl için Netflix’te yayınlanacak Kulüp isimli dizide de yer alması bekleniyor.