Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisinin en tepki çeken karakteri, ilk kez övgüyü hak etti!

Sadakatsiz dizisinin en tepki çeken karakteri, ilk kez övgüyü hak etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisinde izleyiciler heyecanla finalde neler olacağını bekliyor… Mayıs ayında final yapması kesin olan dizinin 55 bölümü yayınlandı. Yurt dışında da büyük ilgi gören dizi en son İspanya’da Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un popülerlik yaşamasıyla gündeme gelmişti.

Sadakatsiz dizisi ile Kanal D’nin de iyi satış rakamları elde etmesi, Türk dizi sektörü adına çok olumlu bir görüntü çiziyor. Dizinin 56. yeni bölümü 13 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak ve dizi hayranlarını şaşırtan gelişmeler yaşanacak.

Asya’nın Volkan’dan hesap sorma adımları devam ederken, Derin ile Volkan’ın neler yapacağını da izleyiciler merakla bekliyor. Tabii ki bu süreç biraz karışık ve senaristler de her bölümde önemli sürprizler yapıyor. Bu sürpriz gelişmeler de izleyicileri ekran başında tutmaya devam ediyor.

Sadakatsiz dizisinin reytingleri bir miktar düşüş yaşasa da yine çok iyi konumda bulunuyor ve finale doğru gidilirken de heyecan artıyor. Dizinin en çok tepki çeken isimlerinden birisi Asya ve Volkan’ın oğlu Ali… Alp Akar’ın başarıyla canlandırdığı bu karaktere yönelik olarak iki sezon boyunca birçok eleştiri paylaşımı yapıldı.

Sadakatsiz dizisinin en tepki çeken karakteri, ilk kez övgüyü hak etti! 7

Ali karakterinin Asya’ya yakışmadığı söylemlerinden tutun da, bir şekilde diziden çıkartılmasının istenmesine kadar varan eleştiriler sosyal medyayı kaplamıştı. Dizinin 56. bölüm fragmanında yayınlanan görüntüler ise ilk kez seyircinin bu karaktere hak vermesini sağladı.

Ali, anne ve babasının birbirleri ile olan sahte tavırlarından yakınıyor. Onlara kendisinin varlığını hatırlatıyor. Ali’nin bu tavrı da izleyiciler tarafından destekleniyor. Ali diyor ki, “Siz ne yapıyorsunuz, sen babamı kandırıyorsun. Babam hatta seni de kandırıyordur. Siz ne yaşıyorsunuz?”

Bu sözler dizi hayranları tarafından çok haklı bulundu. Asya’nın intikam isteği çok derin ve oğlunun babasını hapse göndermeyi hedefliyor. Ali’nin babası ile annesinin yaşadığı bu durumu sorgulaması ve eleştirmesi de çok haklı bir davranış.

Derin, Asya ve Ali’nin konuşmalarını duyuyor! Asya, Volkan’ı hapse göndermek için plan yaparken Ali’ye yakalandı. Asıl sorun ise Derin’dir. Derin gerçekleri öğrendi ve şimdi nasıl hamleler yapacağı merakla bekleniyor.

Sadakatsiz dizisinin 56. yeni bölümünü 13 Nisan Çarşamba akşamı Kanal D ekranında izleyebilirsiniz.