Ana sayfa Sosyal Medya Melike İpek Yalova, Mahkum dizisinde de mecburen eski rolünün etkisi altında!

Melike İpek Yalova, Mahkum dizisinde de mecburen eski rolünün etkisi altında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Ünlü oyuncu Melike İpek Yalova, uzun süre boyunca Bir Zamanlar Çukurova isimli atv dizisinde yer aldı. Canlandırdığı Müjgan karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, gözyaşının dinmediği bir rolde 3 sezon geçirdi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezon finalinde hikayeden ayrılan oyuncu, 3 sezon boyunca etkileyici bir performans ortaya koydu. Müjgan gibi etkili bir rolden sonra bu sezona Mahkum dizisiyle başlayan Melike İpek Yalova, yine hayranlarını mest eden bir performansa imzasını atıyor.

Şimdiye kadar 16 bölümü yayınlanan dizide Büge Yesari karakterini canlandıran Melike İpek Yalova, yine gözyaşı döküyor ve yine birbirinden zorlu sorunlarla boğuşuyor… Bir önceki dizisinde yaşadığı trajik olayları Mahkum da da yaşamakta olan oyuncu, dram rollerinde ne kadar başarılı olduğunu da sergiliyor.

Melike İpek Yalova, Mahkum dizisinde de mecburen eski rolünün etkisi altında! 8

İsmail Hacıoğlu ile sahnelerinde Melike İpek Yalova’nın rol arkadaşına çok iyi eşlik ettiğini ve ikilinin iyi bir uyum sağladığını düşünen hayranları da onları bir arada görmekten çok memnun. Bir dizi hayranı Barış ve Büge karakterleri için şöyle yazdı: “Barış ile Büge sahnelerinin farklı bir kimyası var. Çok iyiler ve birbirlerine çok yakışıyorlar.”

Birçok izleyici Büge karakterinin sahnelerinde gözyaşı döktüğünü, ona çok üzüldüğünü belirten yorumlar yapıyor.

Oyuncunun güzelliği konusunda da birçok övgü dolu yorumlar yapan hayranları, özellikle de gözlerinden çok etkilendiklerini belirten ifadeler kullanıyor.

Melike İpek Yalova, Mahkum dizisinde de mecburen eski rolünün etkisi altında! 9

Sosyal medyada oyunculuk gelinlikli fotoğrafları da çok ilgi çekti. Zarafeti ve doğal güzelliği ile Melike İpek Yalova’nın gelinliği çok iyi taşıdığı yorumları yapıldı.