Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinin final tarihiyle birlikte Özge Özder’in planı da belli oldu!..

Sadakatsiz dizisinin final tarihiyle birlikte Özge Özder’in planı da belli oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinin 2 sezonluk ekran macerasında sona yaklaşıldı. Dizi Mayıs ayında final yapacak.

Başrollerinde Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen’in yer aldığı Medyapım imzalı dizinin final bölümü şimdiden merak konusu.

Kanal D’yi aylarca zirveye taşıyan, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Dizi 60. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor.

Neslihan Yeşilyurt’un yönettiği dizi 27 Nisan günü ve bayram haftasına denk gelen 4 Mayıs günü yayınına ara veriyor. Dizinin kalan 3 bölümü 11, 18 ve 25 Mayıs tarihlerinde seyirciyle buluşacak.

Sadakatsiz dizisinin final tarihiyle birlikte Özge Özder'in planı da belli oldu!.. 7

Bu plana göre; Gözde Seda Altuner, Alp Akar ve Özge Özder gibi sevilen oyuncuların da rol aldığı Sadakatsiz  60. bölümde final yapacak. İlk sezonunda her hafta sosyal medyayı sallayan Sadakatsiz’in son dönemde senaryosunun tıkandığı yorumları yapılmıştı.

Sadakatsiz’de ‘Derya’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özge Özder eşi müzisyen Sinan Güleryüz ile birlikte katıldığı bir etkinlikte muhabirlerin, dizinin finali ile ilgili soruları karşısında ser verip sır vermedi.

Geçtiğimiz yıl anne olan Özge Özder, dizinin final yapmasından sonra bir süre dinleneceğini, eşi ve küçük kızı Luna ile birlikte Bodrum’a gideceğini belirtti.

Ünlü oyuncu; “Bir süre Bodrum’da olacağız. Tamamen çocuğumla birlikte vakit geçirmeyi planlıyorum. Tatil dönüşü yeni projelere bakacağım” dedi.