Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisiyle Cansu Dere bir kaldıraç gibi başarıyı çekiyor!

Sadakatsiz dizisiyle Cansu Dere bir kaldıraç gibi başarıyı çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi yıldızlarının yurt dışında gördüğü ilginin arttığı bir dönemi yaşıyoruz ve son günlerde Cansu Dere ismi fazlasıyla öne çıkıyor. Ezel dizisindeki muhteşem performansı ile akıllarda kalan Cansu Dere, yurt dışında ise iki önemli diziyle tanınıyor.

Anne isimli yapımın ardından Sadakatsiz’in de hem İspanya hem de Latin Amerika ülkelerinde yayınlanması ile birlikte Cansu Dere popülerliği artmaya başladı. Geçtiğimiz aylarda İspanya’ya giderek başarı ödülü alan oyuncu, geçtiğimiz gün de ülkenin önemli festivaline davet edildi.

1951 yılından bu yana düzenlenen Fotogramas de Plata etkinliğine katılan ünlü oyuncu, ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülünü sunmak için törende yer aldı. Siyahlar içinde, güzelliği ile göz kamaştıran oyuncu, hayranları ile de buluştu ve çok hoş pozlar ortaya çıktı.

Sadakatsiz dizisiyle Cansu Dere bir kaldıraç gibi başarıyı çekiyor! 9

Anne dizisinin ardından Sadakatsiz ile gündemde yer almakta olan oyuncu, yurt dışındaki hayran kitlesini de katlayarak artırıyor. Sadakatsiz dizisinin yayınlandığı ülke sayısı arttıkça, Cansu Dere’nin ismi de fazlasıyla öne çıkıyor. Tabii ki, bir şekilde Cansu Dere’yi fark eden yabancı hayranların onun rol aldığı yapımları izlemeye başlaması da bir kaldıraç etkisini ortaya çıkartıyor.

Hem Sadakatsiz’in hem de Cansu Dere’nin başarıları da ülkemiz için büyük önem taşıyor. Kanal D’nin başarılı dizisinin dünyanın birçok ülkesinde izlenmekte olması ve çok de beğenilmesi, güzel gelişmeleri beraberinde getiriyor.

Sadakatsiz dizisiyle Cansu Dere bir kaldıraç gibi başarıyı çekiyor! 10

Uluslararası popülerliğin keyfini süren Cansu Dere’nin hayranları ile kurduğu yakın iletişim ve güzelliğini de sergilediği pozları sosyal medyayı sallamaya devam ediyor.

Kanal D’nin iddialı projelerinden Medyapım ve Mednova imzalı ‘’Sadakatsiz’’ dizisi Şili’de yayınlanan ilk bölümüyle reyting sıralamasında zirveye yerleşti. Latin Amerika ülkelerinde büyük ilgi gören dizinin Şili’de de iyi bir açılış yapması, büyük sevinç kaynağı oldu.

Pazartesi günü ‘’Traicionada’’ ismiyle Mega TV’de yayınlanan ‘’Sadakatsiz’’ dizisi ilk bölümüyle 13.3 bandında reyting alarak Şili televizyonlarında reytingleri alt üst etti. Dizi, hem ismiyle hem de ‘’Asya’nın intikamı’’ etiketiyle sosyal medyada trend topic oldu.

Sadakatsiz dizisiyle Cansu Dere bir kaldıraç gibi başarıyı çekiyor! 11

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un yer aldığı, ‘’Sadakatsiz’’ dizisinin kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen’ in yanı sıra Özge Özder, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar yer alıyor. Sadakatsiz yeni bölümleriyle her Çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanmaya devam ediyor.