Ana sayfa Sinema Maceranın hiç eksik olmadığı Çakallarla Dans serisinde beklenen yeni film geliyor!

Maceranın hiç eksik olmadığı Çakallarla Dans serisinde beklenen yeni film geliyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’nun başrolünü paylaştığı, 2010 ile 2018 yılları arasında gösterime giren Çakallarla Dans serisinin 5 filmi seyirciden büyük ilgi görmüş, gişe rekorları kırmıştı.

Sinemada izleyicilerin kahkahalar atarak izlediği ‘Çakallarla Dans’ serisinin yaratıcısı Murat Şeker’den serinin altıncı filmi geliyor. Murat Şeker’in imza attığı film serisi kalabalık kadrosu ve çekilen film sayısı nedeniyle Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Başrol oyuncularının aynı şekilde yer alacağı film için ekibe yeni katılacak isimlerle görüşmeler ve hazırlıklar sürüyor. SugarWorkz ve Taff Pictures imzalı “Çakallarla Dans 6” filminin haziran ayında sete çıkması planlanıyor.

Maceranın hiç eksik olmadığı Çakallarla Dans serisinin yeni filmi geliyor! 1

Murat Şeker’in yönetmenliğini yaptığı serinin en son filmi “Çakallarla Dans 5”, fragmanı yayınlandığı ilk gece 1 milyon kişi tarafından izlenerek, kendi rekorunu kırmıştı. Aynı gece Youtube’ta bir numara olan fragman, internette hızla yayıldı ve büyük beğeni toplamıştı.

Dizideki karakterlerin maceralarını anlatan seride “Çakallarla Dans 6” konusu ve Çakallar grubunun yeni maceraları merak ediliyor. Son filmde; Çakallar hapishaneden birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olmuş, kahramanlarımız, bu yasağı delmek isterken Kayınço Gökhan’ın yıllar önce tek gecelik ilişkisinden bir çocuğu olduğu ortaya çıkmış ve işler karışmıştı.