Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz düşerken, ne Fox TV ile ne de Show TV bu durumu fırsata çeviremiyor!

Sadakatsiz düşerken, ne Fox TV ile ne de Show TV bu durumu fırsata çeviremiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde son 9 bölüm kaldı… Caner Cindoruk’un yaptığı açıklamanın ardından final kararı alındığı ortaya çıkan dizinin geriye kalan bölümlerde izleyici kaybının hızlı bir şekilde devam etmesi de bekleniyor.

İlk sezonda yaptığı büyük çıkışa rağmen Sadakatsiz artık izleyicilerin gözünden düşen bir proje durumunda. 51. bölümü yayınlanan dizinin reyting sonuçları, her hafta biraz daha izleyici kaybettiğini gösteriyor. Kuruluş Osman’ın çok sağlam durduğu çarşamba günlerinin zirvesinde sorun yok. Ancak Sadakatsiz düşerken, Fox TV ve Show TV’nin yeni dizilerinin bundan faydalanamıyor olması da bir başka gerçek.

Kanunsuz Topraklar dizisini reytingleri düşük olduğu ve zarar ettiği için yayından kaldıran Fox TV, Son Nefesime Kadar ile büyük şok yaşadı… İlk bölümü ortalamaya yakın reytingler alan dizi, ikinci bölümde çok ciddi bir düşüş yaşadı ve 3’lü oranları bile elde edemedi. Bu da demek oluyor ki, Kanunsuz Topraklar yayından kaldırılmasa bundan daha iyi reytingler gelirdi.

Sadakatsiz düşerken, ne Fox TV ile ne de Show TV bu durumu fırsata çeviremiyor! 8

Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban’ın başrolünde yer aldığı Son Nefesime Kadar, heyecan unsuru eksik olarak tarif edilen bir dizi oldu. Hikayesi ve oyunculuk performansları iyi olsa bile anlatım tarzıyla kaybeden dizi, bu reytinglerle fazla yol alamayacaktır. Fox TV’nin en fazla beşinci bölüme kadar sabır göstereceğini daha önceki dizi denemelerinden iyi biliyoruz. Son Nefesime Kadar için önümüzdeki 3 bölüm çok önemli.

Show TV’de dördüncü bölümü yayınlanan Oğlum dizisinin reytinglerini görenler de projede bir sıkıntı olduğunu anlayabilir. Çok ağır bir hikayesi bulunan ve çocuğu ölen bir ailenin yaşadığı büyük dramı ekrana taşıyan Oğlum, izleyicilere gözyaşı döktüren bir dizi.

Sadakatsiz düşerken, ne Fox TV ile ne de Show TV bu durumu fırsata çeviremiyor! 9

Ancak bu kadar ağır hikayelerin ve sert sahnelerin izleyicide yarattığı mutsuzluk havası da artık bu tür dizilerin önünde en büyük handikap oluyor. Dizi o kadar ağır bir tempoya sahip ki, hikaye o kadar duygu yüklü ki, izleyicilerin bazıları bunu kaldırmakta zorlanıyor.

Oğlum dizisinin dördüncü bölümü hiçbir kategoride ortalamanın üzerine çıkamadı. Ancak yine de Son Nefesime Kadar’dan daha iyi sonuçlar geldi.

Tüm kategorilerde sekizincilik elde eden dizi, ilk 3 bölümü ile iyi çıkış yapmış ve güçlü bir şekilde ilerleyebilecek gibi gözükmüştü. Ancak dördüncü bölüm sonuçları hikayede bir sıkıntı olduğunu ve izleyicilerin diziyi terk etmeye başladığını ifade ediyor.

Sadakatsiz dizisi müthiş reytinglerden geriye düşmesine rağmen, ne Fox TV ne de Show TV yeni dizileri ile bundan fırsat çıkartamıyor.