Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın dizisinin Nisan’ı Kübra Süzgün, Evlilik Hakkında Her Şey’e konuk oyuncu olarak katılıyor!

Kadın dizisinin Nisan’ı Kübra Süzgün, Evlilik Hakkında Her Şey’e konuk oyuncu olarak katılıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de salı akşamları ekranlara gelen Evlilik Hakkında Her Şey reyting rekorları kırmasa da sadık bir izleyici kitlesine sahip. Ancak son haftalarda karşısına çıkan güçlü rakipler dizide yeni bir yol çizilmesine neden oldu. Bunda izleyicinin de büyük bir payı var tabii ki.

Dizinin ilk bölümlerinde izleyiciler farklı davalara bakan Cevher Hukuk Bürosu’nun cevval üç kadınını görmüştü ekranlarda ve hikayelerdeki sürükleyiciliğe vurulmuşlardı. Bununla birlikte AzYıl aşkı da hayranları mutlu etmişti. Yavaş yavaş ilk formatına geri dönen dizide Yıldırım’ın yerini yakışıklı avukat Efe Avcı dolduracak.

Kadın dizisinin Nisan’ı Kübra Süzgün, Evlilik Hakkında Her Şey’e konuk oyuncu olarak katılıyor! 1

Farklı konuların işleneceği dizinin yeni bölümünde, Kadın dizisinde Özge Özpirinçi’nin kızı Nisan karakterine hayat veren Kübra Süzgün konuk oyuncu olarak katılıyor. En son FOX TV ekranlarında 2017 yılında ekranlarda yer alan genç oyuncu, yeni bölümde çocuk yaşta evlendirilen ve küçük yaşta kucağına evladını alan genç bir kızı oynayacak. Çolpan Cevher’in kapısını çocuğuyla birlikte çalan Kübra Süzgün, başına gelenlerle ilgili yardım isteyecek.

8 Mart Salı günü 22. Bölümü ile ekrana gelecek Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde bir yandan Yıldıırım’ın katili konusu işlenirken, diğer yandan Türkiye’nin bir sorunu olan genç yaşta evlendirilen kız çocukları, “çocuk gelinler” konusuna dikkat çekilecek.