Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz, Yasak Elma, Doğduğun Ev Kaderindir, Menajerimi Ara ve Maraşlı dizilerinin hepsinde de oynayan oyuncu kim?

Sadakatsiz, Yasak Elma, Doğduğun Ev Kaderindir, Menajerimi Ara ve Maraşlı dizilerinin hepsinde de oynayan oyuncu kim?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015 yılından bu yana birçok dizide yan rollerde yer alan bir oyuncu var… O kadar farklı karakterlere hayat verdi ki, Kurtlar Vadisi Pusu’dan tutun da Şahsiyet’e kadar çok geniş bir yelpazede dizilerde yerini aldı. Ancak hep yan rollerdeydi ve kısa süreli olarak izleyici karşısına geçti.

2019 yılında 10 dizide rol alan, 2020’de de üst üste başarılı yapımlarda kendini gösteren bu oyuncunun ismi Bekir Hakan Uyanık… Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Uyanık’ın rol aldığı yapımları sıraladı ve son dönemde ne kadar farklı dizilerde ne kadar farklı karakterlere hayat verdiğine dair örnekler sundu.

2020 yılında Aşk 101’de izlediğimiz oyuncu, Alef’te Sevan karakterini canlandırdı. Yasak Elma, Sadakatsiz, Doğduğun Ev Kaderindir, Çocukluk, Hekimoğlu, Menajerimi Ara gibi yapımlarla 2020 yılında evlerinize konuk oldu .En son da Maraşlı dizisiyle 2021 yılında da izleyicinin karşısına Savcı karakteri ile çıktı.

Başrollerde yer almayan Bekir Hakan Uyanık, tam da her diziye uyan yan rollerin ismi gibi farklı yapımlarda boy gösteriyor. Sina Koloğlu, oyuncunun yer aldığı projeleri sıraladı ve şu değerlendirmeyi yaptı:

“Geçtiğimiz yıl toplam beş dizide rol almış. 2019 yılında 10 dizide bulunmuş. Ufak bir rol gelsin, Bekir Bey bir yerde hazır. Her derde deva oyuncu da diyebiliriz kendilerine…”

Uyanık’ın son yer aldığı dizi Maraşlı oldu. atv dizisinin 1. bölümünde Savaş tarafından yakalanan, önce parmakları kesilen sonra da öldürülen savcı karakterine hayat vermişti. O anları da videoda bulabilirsiniz.