Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’de Burak Sergen’in vedası dizinin iki oyuncusunu çok üzdü!..

Sadakatsiz’de Burak Sergen’in vedası dizinin iki oyuncusunu çok üzdü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay–  Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Sadakatsiz’in 16 Şubat çarşamba günü yayınlanan 49. bölümünde bir dönem sona erdi. Usta aktör Burak Sergen 2 sezondur rol aldığı ve ‘Haluk Güçlü’ karakterine hayat verdiği Sadakatsiz dizisine veda etti.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Berkay Ateş ve Melis Sezen’in baş rollerinde yer aldığı dizinin son bölümünde, Berkay Ateş’in canlandırdığı ‘Aras’ karakteriyle tartışan Haluk’un kalp krizi sonucu vefat etmesi herkesi şoke etti. Hal böyle olunca ‘Haluk’a hayat veren Burak Sergen de diziden ayrıldı.

Burak Sergen’in vedası dizide kızı ‘Derin Güçlü’ karakterini canlandıran Melis Sezen’î üzdü. Oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Burak Sergen’e veda etti.

Setten usta oyuncuyla birlikte fotoğrafını paylaşan Melis Sezen, “Burak abim seni çok seviyorum. İyi ki varsın, iyi ki! Çok kıymetlisin çok” mesajını paylaştı.

Sadakatsiz'de Burak Sergen'in vedası dizinin iki oyuncusunu çok üzdü!.. 8

Sadakatsiz’in ‘Gönül Güçlü’sü, dizide Burak Sergen’in eşini canlandıran oyuncu Gözde Seda Altuner de partnerine; “Canım Burak abim. Bir okul daha bitirmiş gibiyim. Çok teşekkür ederim” diyerek veda etti.

Sadakatsiz'de Burak Sergen'in vedası dizinin iki oyuncusunu çok üzdü!.. 9

Medyapım da usta oyuncuya emekleri için teşekkür ederken, Birsen Altuntaş, usta oyuncunun projeden ayrılacağı ortaya çıkar çıkmaz yeni iş teklifleri almaya başladığını duyurdu.