Ana sayfa Sosyal Medya Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e evlilik teklifi ettiği gecenin detayları ortaya çıktı!

Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e evlilik teklifi ettiği gecenin detayları ortaya çıktı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e evlenme teklifi ettiği gecenin detayları ortaya çıktı. Çiftin hayranlarını mutlu eden muhteşem haber için Oğuzhan Koç muhteşem bir gece planladı.

Demet Özdemir’in ekranda olduğu kadar sosyal medyada da popüler olması ünlü çiftin hiç para vermeden görkemli bir parti vermelerini sağladı. Sarıyer’deki Six Senses Kocataş Mansions otelinin kral dairesini ücretsiz olarak yerleşen çift, mekana da Oğuzhan Koç’un galerici bir arkadaşının jesti sayesinde 18 milyonluk lüks Rolls-Royce Phantom otomobille gittiler.

Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e evlilik teklifi ettiği gecenin detayları ortaya çıktı! 8
Gecenin sürprizi ise ikilinin sevdiği grup Sakiler’di. Arkadaşları Oğuzhan Koç’un bir telefonuyla hiçbir ücret almadan otele geldiler. Oğuzhan Koç, grubun “Dünyadan uzak” şarkısını söylerken diz çöküp Demet Özdemir’e evlenme teklifi etti. Sakiler’in solisti Hasan Gözetlik, arkadaşı Oğuzhan Koç muradına ersin diye kendi eşi ile yaptığı sevgililer günü planını bile bu gece için iptal etti.

Aslında bu evlilik sürprizi Demet Özdemir için pek de sürpriz değildi. Daha önceden olacaklardan haberdar olan gün oyuncu geceye stil danışmanı Rutkay Öziş ile hazırlandı. Gecede giydiği göğüs dekoltesi bulunan sade siyah bir elbise fiyatı ise 17 bin TL’di.

Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e evlilik teklifi ettiği gecenin detayları ortaya çıktı! 9
Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’e evlenme teklifi etmek için diz çökerken elinde duran tek taş pırlanta yüzük için 1 milyon 200 bin TL ödedi.

Sosyal medyada 15 milyona yakın takipçisi bulunan Demet Özdemir, Instagram hesabından Oğuzhan Koç ile evlilik teklifinden sonra çekilen bir fotoğrafını paylaşarak kalp emojisi koydu. Yoruma kapalı olarak yaptığı paylaşım kısa sürede 1 milyon beğeniyi geçti. Çift, sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla da mutluluklarını bir kez daha ilan ettiler.