Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Nefesime Kadar ile izleyiciyi yine acı dolu bir hikaye bekliyor!

Son Nefesime Kadar ile izleyiciyi yine acı dolu bir hikaye bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nurgül Yeşilçayı’ı ekrana döndüren Son Nefesime Kadar dizisinden yeni bir tanıtım yayınlandı. Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek dizide izleyiciyi yine çok acı bir hikaye bekliyor.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban’ın yer aldığı Son Nefesime Kadar dizisi 23 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümüyle Fox TV ekranında olacak. Dizi, Kefaret’ten sonra dizi setlerinden uzaklaşan Nurgül Yeşilçay’ı yeniden ekranlara dönmesi sebebiyle önem taşıyor.

Diziden yeni bir tanıtım yayınlandı. Tanıtımda Sezen Aksu’nun çok hüzünlü şarkısı Ah Kavaklar kullanıldı. Dizinin tanıtımı, izleyiciyi yine çok acı dolu ağır bir dramın beklediğine işaret etti. Dizi izleyicileri Oğlum ve Baba’dan sonra bu kez Son Nefesime Kadar ile gözyaşlarına boğulacak.

BAFTA ödülüne layık görülen BBC dizisi Happy Valley’den uyarlanan Son Nefesime Kadar’da kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adam hapisten çıkınca tüm dünyası alt üst olan, küçük bir kasabada komiser olarak görev yapan bir kadının hikayesini konu alıyor.

Son Nefesime Kadar dizisinin çekimleri İstanbul’da devam ediyor. Senaryosu Hatice Meryem’e ait Son Nefesime Kadar dizisinin yönetmen koltuğuna Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor. Dizide ayrıca Begüm Birgören, Rojda Demirer gibi başarılı isimlerin yanı sıra genç oyuncular İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı ve Taha Baran Özbek rol alıyor.

Yapımcılığını Pastel Film’in üstlendiği Son Nefesime Kadar’da dram kadar polisiye ve aksiyon sahneleri de olacak.