Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nın Naci’si Tansel Öngel, yeni bir projeyle sahneye çıkmaya hazırlanıyor!

Masumlar Apartmanı’nın Naci’si Tansel Öngel, yeni bir projeyle sahneye çıkmaya hazırlanıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tiyatro kökenli sinema ve dizi oyuncusu Tansel Öngel, Masumlar Apartmanı’nda Safiye’nin sevdiği adam olan Naci karakterine hayat veriyor. Diziye sonradan katılan ve başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu; başroller Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Aslıhan Gürbüz’den rol çalan bir isim olarak hep ön planda yer alıyor.

Tansel Öngel, geçtiğimiz akşam yönetmenliğini Çağ Çalışkur’un yaptığı ve yakın arkadaşı Serkan Altunorak’ın oynadığı “Dalgakıran/ Sea Wall’ isimli tiyatro oyununun prömiyeri için Yapı Kredi bomontiada Sahnesi’ne gitti. Oyun öncesinde muhabirlerle sohbet eden başarılı oyuncu hem projeleri hem de özel hayatı hakkında merak edilen soruları cevapladı.

Her şeyin yolunda olduğunu, Masumlar Apartmanı dizisinin devam ettiğini belirten Tansel Öngel, Maske Kimsin Sen programını keyifle sunduğunu ve çok güzel bir program olduğuna inandığını, bitmesi için çok üzüldüklerini, çok güzel geri dönüşler aldıklarını anlattı.

Masumlar Apartmanı’nın Naci’si Tansel Öngel, yeni bir projeyle sahneye çıkmaya hazırlanıyor! 7

Zaman zaman sosyal medyada şarkı söylediği paylaşımlarla da dikkat çeken Tansel Öngel, muhabirlerden gelen “Müzik yapmayı planlıyor musunuz?” sorusuna açıklamada bulunarak gelecek günler adına planlarından bahsetti.

“Şimdi anlatımlı bir konser hazırlıyoruz. 1-2 ay içerisinde sahne üzerine çıkacak hale geleceğiz. Baya güçlü bir repertuar, baya güçlü müzisyenlerle hazırlanıyoruz, iyi olacak. Herkesin çok merak edeceğini ve beğeneceğini düşünüyoruz. Çünkü aylardır buna hazırlanıyoruz. Çok yakınlarda sahnelerde olacağız.”

Tansel Öngel, yeni projesi için Alice Müzikali oyuncu ve koro vokal koçluğu da yapan Nilüfer Çelik’ten ses eğitimi alıyor.