Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Volkan’ı kötülükte Kırmızı Oda’nın Yavuz’unun eline su dökemez!

Sadakatsiz’in Volkan’ı kötülükte Kırmızı Oda’nın Yavuz’unun eline su dökemez!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kırmızı Oda’da yaktın içimizi be Kumru! Aslıhan Gürbüz oynadı, izleyenler gözyaşları içinde kaldı! Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Kırmızı Oda, dün akşam yayınlanan 19. bölümü ile ekranda yine fırtına gibi esti. Her ne kadar dizi total grubunda küçük bir farkla Arka Sokaklar’a geçilse de, AB ve ABC1 gruplarında elde edilen 11-12 arası reytingler müthiş başarının devam ettiğini anlatmaya yetti.

Dizinin konuk oyuncularından Burcu Biricik, Boncuk karakteri ile Aslıhan Gürbüz ise Kumru olarak, ekran başındaki izleyicilere tarifi pek de mümkün olmayan duygular yaşattı. Boncuk (Burcu Biricik), küçük yaşta annesinin başına gelen talihsiz olaydan sonra Can’la yaşadığı güzel anlardan bile pişmanlık duyarken; artık hayal ve gerçeği ayırt edemez hale geldiğini fark eden Doktor Hanım ona inanmayı seçti. Kumru’nun yaşadıkları ise izleyicileri dehşete düşürdü…

Kumru’nun (Aslıhan Gürbüz) kendisine yalan söyleyip doğum gününde para karşılığı satan Yavuz’la korkunç deneyimi ise Doktor Hanım’ı da gözyaşları içinde bıraktı. Aslıhan Gürbüz’ün 3 yıl aradan sonra yeniden ekrana dönmesini sağlayan Kumru karakterinin hikayesi ekran başındaki izleyicilere de farklı duygular yaşattı. Aşık olduğu adam için süslenen, onun gelişini heyecanla bekleyen, sofralar kuran Kumru, sonunda borcu yüzünden bir başka adama satılmak gibi çok ağır bir durum ile karşı karşıya kaldı.

Yavuz ile mutlu günler yaşayan, büyük heyecanlar yaşayan Kumru, hikayenin devamında ise bir sürpriz diye gittiği evde hayatının en kötü deneyimini yaşadı. Yavuz, onu orada bırakıp gitti. Borcu için satıldığını öğrenen Kumru’nun yaşadığı felaket izleyicileri gözyaşlarına boğdu…

Yavuz onu kumar borcu yüzünden sattı ve kapının arkasında ağladı. Kumru ise içeride borcu için satıldığını öğrendi. Gözyaşları o anda sel oldu, Doktor hanım bile bu drama dayanamadı. Ekran başındaki izleyiciler nefret kustu.

“Sadakatsiz’deki Volkan, Yavuz’un eline su bile dökemez” diye yorum bırakan dizi hayranları, karakteri nefret ile andı ve böyle olaylar yaşayan birçok kadın olduğunu da sosyal medyada yorumlarına yansıttı.

Yavuz’un “Öldüreceklerdi beni Kumru” dediği anlar ise izleyicilerin bu karakterden nefret etmesine yetti de arttı bile… İşte sosyal medyada yer alan bazı yorumlar:

“Doktor hanımın da sinirleri gevşedi artık, ilk bölümlerde bu kadar ağlamıyordu.”

“İnsan sevdiğine nasıl kıyar, canı dahi ortada olsa… Keşke ölseydin…”

“Güvendim, inandım… Oysa iki kelimeye tutunmaya ne de ihtiyacı varmış Kumru’nun.”

“Kadının doğum gününü ölüm gününe çevirmiş. Yaşayan bir ölü yapmış. Nasıl bir insansın sen! Allahım bu hikayelerin hepsi gerçek düşündükçe kahroluyor insan.”

‘Kırmızı Oda’20. yeni bölümüyle 15 Ocak Cuma akşamı TV8 ekranında yer almaya devam edecek.