Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in yıldızı Cansu Dere’den, Kucağına bebek yakıştı dedirten bir paylaşım geldi!

Sadakatsiz’in yıldızı Cansu Dere’den, Kucağına bebek yakıştı dedirten bir paylaşım geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin yıldızı Cansu Dere özel hayatıyla çok gündemde olmayı seven bir isim değil.

Sosyal medya hesabını da çok aktif kullanmayan ünlü oyuncunun hayranları Cansu Dere’nin paylaşımlarını adeta dört gözle bekliyorlar.

Cansu Dere’nin instagram hesabının story bölümünden art arda koyduğu iki fotoğraf bugün hayranlarını fazlasıyla mutlu etti. Kucağında bir bebekle fotoğraflarını paylaşan oyuncunun keyifli hali gözlerden  kaçmadı.

Sadakatsiz'in yıldızı Cansu Dere'den, Kucağına bebek yakıştı dedirten bir paylaşım geldi! 8

Fotoğraflara koyduğu etiketlerden anlaşıldığı üzere, oyuncu arkadaşı Sarp Akkaya ile müzisyen eşi Sinem Yalçınkaya’nın geçtiğimiz Mayıs ayında dünyaya gelen oğulları  Kaan ile verdiği pozları instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Cansu Dere, fotoğrafları gören hayranlarına adeta, ‘Kucağına da bebek çok yakışmış!’ dedirtti.

Sadakatsiz'in yıldızı Cansu Dere'den, Kucağına bebek yakıştı dedirten bir paylaşım geldi! 9

Fotoğraflarda, minik Kaan’ın sevimliliği karşısında mest olduğu çok belli olan güzel oyuncu Cansu Dere’nin zevkten dört köşe olduğu anlar takipçilerini de keyiflendirdi.

2009-2011 yılları arasında yayınlanan Ezel dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşı Sarp Akkaya’nın, henüz yedi aylık olan minik oğlu Kaan ile sıcak bir ilişki kurduğu gözlenen güzel oyuncu, rol aldığı Sadakatsiz dizisinde de bir çocuk annesini canlandırıyor.