Ana sayfa Sosyal Medya Sadece siz mi sevdiniz, Dilan Çiçek Deniz de partnerini çok sevdi!

Sadece siz mi sevdiniz, Dilan Çiçek Deniz de partnerini çok sevdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları artık ekranda Alev Alev dizisi gerçeği var… Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü ile birlikte bu önemli yapımda başrolde yer alan Dilan Çiçek Deniz adına, çok önemli bir proje…

Çukur dizisinde yer alan Cihangir Ceyhan ile bu sefer Alev Alev’de buluşan Dilan Çiçek Deniz, yeni dizi partnerinden de çok memnun. Aslında dizinin hayranları da bu ikiliyi sevdi. Rüya ve Ömer karakterleri, yeni sezonun en güzel dizi çiftlerinden birisi oldu.

İki ünlü ismin birbirlerine kısa sürede uyum sağlamaları ve enerjilerinin de tuttuğunun ekrandaki sahnelerde kendini göstermesi dikkat çekici bir detay. İzleyiciler, dizi daha yeni başlamış olmasına rağmen Ömer – Rüya ikilisini, bu sezonun en iyi dizi çiftlerinden birisi olarak sosyal medyada dillendirmeye başladı bile.

Dilan Çiçek Deniz de partnerini etiketleyerek, Alev Alev dizisindeki yangın sahnesinden bir fotoğrafı yayınladı. Ömer’in alevlerin arasından Rüya’yı alarak kurtardığı o anlar yeniden hatırlandı.

Oyuncunun bu paylaşımına binlerce beğeni geldi. Cihangir Ceyhan da emojilerle yanıt yazdı ve etkileşimi artırdı. Dizi hayranlarının ortak görüşü ise “Çok yakışıyor bu ikili” şeklinde oldu.

İşte Dilan Çiçek Deniz’i de çok etkileyen o sahne:

Alev Alev @ceyhancihangir @ayyapim @showtv @alevalevtvdizi ⚡️

Sadece siz mi sevdiniz, Dilan Çiçek Deniz de partnerini çok sevdi! 7