Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadi ve Songül’ün romantik onları, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde yeni dönemi başlattı

Sadi ve Songül’ün romantik onları, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde yeni dönemi başlattı

tarafından ker_def

HOW TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin sekizinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Sadi ve Derya’nın yüzleştiği heyecan dolu tanıtım büyük merak uyandırıyor. Mert, Can ve Zülfikar tuzağa düşerken Sadi ile Songül arasındaki romantik anlar dikkat çekiyor.

Caddeden gelen bir minibüsün çarpması sonucu Tatar, Derya’nın çalıştığı hastanede yoğun bakıma alındı. Hastanede yatan Tatar’ın konuşmasıyla yaşadığının ortaya çıkacağını bilen Sadi, Yaver’le birlikte doktor kılığında hastaneye girdi. Ne var ki burada Derya ile karşılaşması an meselesiydi.

Songül, Sadi’nin fotoğrafının olduğu haberi gördükten sonra ailesinin ölümüyle Sadi’nin bir ilgisi olduğunu düşündü ve Sadi ile büyük bir tartışma yaşadı. Sadi’nin konuyla bir ilgisi olmadığı ortaya çıkınca ikili arasında sular duruldu. Can ile kurduğu plan başarısız olan Melek, son çare annesine Celal’in kamerasının yerini göstermek istedi.

Yalanlarına hız kesmeden devam eden Celal, Melek’i daha da zor bir duruma düşürdü. Songül, Sadi’den duyduklarıyla ailesinin ölümüne dair araştırmasını geliştirdi. Kabaklı Köyü’ne tekrar giden Songül dönüş yolunda kendisine kurulan pusuya düştü ve ateş altında kaldı. Songül’ü yardımına koşan Sadi yaralandı. Yaver ve Songül, tedavisi için Sadi’yi sakladı. Kurulan bu pusu büyük bir yüzleşmeye de neden oldu.

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle 8 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.