Ana sayfa Sosyal Medya Tozluyaka’nın Cemre’si Ecem Çalhan’ın 6 yıl önceki halini görünce şaşıracaksınız!..

Tozluyaka’nın Cemre’si Ecem Çalhan’ın 6 yıl önceki halini görünce şaşıracaksınız!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk oyunculuk deneyimini Kuzey Yıldızı İlk Aşk adlı dizide canlandırdığı ‘Kamer’ karakteri ile yaşayan Ecem Çalhan, iki sezon süren bu dizi ile yıldızı parlayan bir isim oldu.

‘Kamer’ karakterindeki başarısının ardından bir süre geçtiğimiz sezon Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey’de rol alan Ecem Çalhan, şimdilerde ise ‘Cemre’ karakteri ile Tozluyaka dizisinde rol alıyor.

Pazartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan dizide öne çıkan genç isimlerden birisi haline gelen oyuncu, ‘Cemre’ karakteriyle beğeni topluyor. Sosyal medyada da ilgiyle takip edilen oyuncu instagram hesabında 2016 yılındaki bir görüntüsünü paylaştı.

Tozluyaka'nın Cemre'si Ecem Çalhan'ın 6 yıl önceki halini görünce şaşıracaksınız!.. 7

Sarı saçlarıyla dikkat çeken oyuncunun 6 yıl önceki görüntüsü hayranlarını şaşırttı. Tozluyaka’da hem içten hem samimi hem de güçlü bir karakteri canlandıran Ecem Çalhan, Tozluyaka’da ‘Ali’ karakterini canlandıran  Kaan Mirac Sezen’le de favori çiftlerinden birisi oldu.

Sosyal medyada #AlCem etiketi açıldı ve birçok dizi hayranı ikili hakkında güzel yorumlar paylaştı. Yeni dizi çiftinin birbirleri ile uyumlu olduğunu düşünen izleyiciler, iki genç oyuncunun performansını da başarılı bulduklarını belirtiyor.

Pazartesi akşamları en iyi reytingleri alarak öne çıkan Tozluyaka dizisinde ‘Ali’ ve ‘Cemre’nin macerasını izleyiciler yakından takip ederken, sosyal medyada ise AlCem etiketi üzerinden binlerce yorum yayınlanmaya devam ediyor.