Ana sayfa Sosyal Medya Saflığı ve entrikalarıyla izleyiciyi güldüren Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece bu defa ağlattı!

Saflığı ve entrikalarıyla izleyiciyi güldüren Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece bu defa ağlattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Fox TV’nin fenomen dizisi ‘Yasak Elma’ geçtiğimiz pazartesi akşamı 115. bölümüyle ekranlara geldi. Dizi geçen hafta olduğu gibi bu hafta da reytinglerde rakiplerini geride bırakarak adından söz ettirdi.

Son yayınlanan bölümde Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinin aldatıldığını öğrenmesinden sonra neler yapacağı merakla beklendi. Yasak Elma’nın başarısının en büyük sırrı şüphesiz olay örgüsünü uzatmayıp kısa sürede nihayetlendirerek izleyiciyi sıkmadan ekrana bağlaması.

Senaristlerin aldatılma konusunu işleyerek heyecanı artırması, ardından da Yıldız’ın bu durumu kısa sürede öğrenmesi reytinglerin artmasını sağladı. Dizi geçen sezon elde ettiği oranlara yakın oranlar almayı başardı.

Dizide pek çok kez aldatılan ve hayal kırıklığına uğrayan Yıldız bu defa duygu yoğunluğuyla izleyiciyi de şaşırttı. Genellikle saflığı, entrikaları ve sempatikliğiyle izleyiciyi güldüren Yıldız karakteri bu defa Yasak Elma izleyicisini ağlattı.

Sosyal medyada da Yıldız karakterinin o anlarına dair pek çok paylaşım yapıldı. Eda Ece’de bu paylaşımları instagram hesabına taşıdı.

Saflığı ve entrikalarıyla izleyiciyi güldüren Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece bu defa ağlattı! 9

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterinin intikam planları ilginin artışını da beraberinde getirecek. Eda Ece’nin doğaçlama performansı ile de göz doldurduğu yeni bölümler heyecanla bekleniyor.

Saflığı ve entrikalarıyla izleyiciyi güldüren Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece bu defa ağlattı! 10

Eda Ece, kariyerinde çok önemli bir yeri olan Yasak Elma dizisinde bazı sahnelerde doğaçlama yaparak izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Bu strateji beşinci sezonda da etkisini hissettiriyor.

Saflığı ve entrikalarıyla izleyiciyi güldüren Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece bu defa ağlattı! 11