Ana sayfa Sosyal Medya Şahane partnerdin, saçımı bozduğunda bile! Özge Gürel’den Can Yaman’a veda

Şahane partnerdin, saçımı bozduğunda bile! Özge Gürel’den Can Yaman’a veda

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gold Film imzalı Bay Yanlış dizisi, 2 Ekim Cuma akşamı ekran ömrünü tamamladı. 14. bölümüyle birlikte final yapan dizi, yeterli reyting alamadığı için bu sonuç ortaya çıktı.

Sosyal medya ile çok iyi bütünleşme yaşayan dizinin ekranda izleyici ile o kadar güçlü bağ kuramaması aslında dizinin de finale yürümesinin nedeniydi. Sosyal medya ilgisinin televizyon reytinglerine bir etkisinin olmadığı da Bay Yanlış ile bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Özge Gürel de dizisine veda paylaşımları yaptı. Hem post paylaşan hem de hikaye bölümünden bir fotoğraf yayınlayan ünlü oyuncu, hüzünlü bir vedada bulundu.

“Hep güzel hatırlanacak bu yolculuk için başta Can Yaman olmak üzere emeği geçen, yolu güzelleştiren herkese çok teşekkür ederim” notuyla veda eden ünlü oyuncu, ayrıca instagram hikaye bölümünden de ilginç bir paylaşım yaptı.

Özge Gürel, partneri Can Yaman’a esprili mesajla teşekkür etti.

Ünlü oyuncu, şöyle yazdı: “Bu tuhaf fotomuzla ki, baktım hepsi öyle, teşekkür ederim. Can Yaman şahane bir partnerdin, saçımı bozduğunda bile. Yolun açık olsun.”

Şahane partnerdin, saçımı bozduğunda bile! Özge Gürel'den Can Yaman'a veda 7