Ana sayfa Dizi Haberleri Şahin Tepesi dizisinin afişi yayınlandı… Tıpkı Aşk-ı Memnu gibi!

Şahin Tepesi dizisinin afişi yayınlandı… Tıpkı Aşk-ı Memnu gibi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Ay Yapım’ın yeni dizisi Şahin Tepesi’nin afişi yayınlandı.

Afişte Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen otururken, bir köşede Boran Kuzum ve Aybüke Pusat, diğer köşede ise Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç duruyor.

Afiş bu haliyle biraz Aşk-ı Memnu dizisinin afişini hatırlatıyor aslında.

Bu durumun nedeni, Aşk-ı Memnu’nun yönetmeninin de Şahin Tepesi’nin yönetmeni olan Hilal Saral’la bir ilgisi var mı bilemiyoruz ancak onun tadında bir hikayenin geldiği anlaşılıyor.

Aşk-ı Memnu’, ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’, ‘Kuzey Güney’ ve ‘Kara Sevda’ gibi izlenme rekorları kıran dizilerin ödüllü yönetmeni Hilal Saral, yine dikkat çeken bir diziye imza atacak gibi görünüyor.

Şahin Tepesi dizisinin afişi yayınlandı... Tıpkı Aşk-ı Memnu gibi! 8

Dizide usta oyuncu Zerrin Tekindor’un olması da heyecan yaratıyor. Tekindor, Aşk-ı Memnu’da da çok konuşulan bir isim olmuştu.

Söz dizisinden ayrılan Aybüke Pusat’ın yeni karakteri merakla beklenirken, Vatanım Sensin’den sonra Boran Kuzum da yeni dizisiyle ekrana dönüyor.

Cast çalışmaları uzun süren dizinin bir başka tesadüfü de Paramparça dizisinde anne kızı oynayan Leyla Tanlar ve Ebru Özkan’ın yeniden aynı dizide buluşması oldu.

Mustafa Mert Koç ise son dönemin dikkat çeken genç oyuncuları arasında yer alıyor ve Şahin Tepesi’ndeki performansı merakla bekleniyor.

Şahin Tepesi dizisinin afişi yayınlandı... Tıpkı Aşk-ı Memnu gibi! 9

Aralarında husumet olan iki ailenin gençlerinin imkansız aşkını konu alan Şahin Tepesi’nin senaryosunu Melek Gençoğlu ve ekibinin yazıyor.

Dizinin yayın tarihi henüz belli değil. Kanalı ile ilgili kesin bir bilgi de yok ancak Kanal D olacağı konuşulmakta.